Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbón ja no formen un matrimoni. Han posat punt i final a més de dues dècades d'amor. La seva única unió són els seus quatre fills, tots ells majors d'edat. La infanta retardava aquesta decisió perquè encara estava enamorada de l'exjugador d'handbol, mentre que l'exduc de Palma tenia clar que volia divorciar-se. Ara el seu cor batega per Ainhoa Armentia i ha demostrat que no és un caprici, estan molt enamorats. Amb la firma del divorci, fa unes setmanes a Barcelona, Iñaki i Ainhoa han llogat una casa en la qual ja viuen junts com una parella. No han d'amagar-se més. De fet, encara que s'han retardat, hi ha plans de casament.

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina

Tanmateix, no per això Iñaki Urdangarin ha deixat d'estimar Cristina, d'una altra forma. En les seves últimes trobades s'han salutació amb molt afecte i s'han regalat un somriure. L'exduc de Palma està convençut que la seva història d'amor amb la infanta ha arribat a la seva fi i han hagut de fer front a molts episodis foscos per culpa de la corona, però li guarda un gran afecte i sempre estarà al seu costat per a tot el que necessiti.

Iñaki Urdangarin es fa d'or gràcies al seu divorci amb la infanta Cristina

Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbón estaven implicats en el cas Nóos. Tant ell com ella es van asseure al banc dels acusats i aquestes imatges es recordaran sempre. Una taca en el currículum de la monarquia espanyola. A punt va estar de desaparèixer per culpa d'ells. Tanmateix, Juan Carlos va moure els fils per salvar la infanta. Hauria estat un deshonor veure la filla d'un rei a la presó. Tanmateix, per a això havia de sacrificar un peó. L'emèrit li va prometre a Iñaki que el beneficiaria econòmicament en el futur i li posaria les millors condicions a la presó per estar bé, però havia d'acceptar entrar a presó per salvar a la seva dona, als seus fills, i a la corona.

Iñaki Pablo GTRES
Iñaki Pablo GTRES

Iñaki va entrar a presó per demostrar que la justícia és igual per a tothom i apaivagar la gossada de ciutadans que estaven en contra de la monarquia espanyola. El guipuscoà li va recordar a l'emèrit en les seves reunions pel divorci aquest episodi i estava disposat a trencar el seu silenci si no aconseguia el seu propòsit, viure com un rei. Finalment va aconseguir el pagament dels dos milions d'euros i un sou de 25.000 euros mensuals per tota la vida. Va perdre el seu escorta i només podrà anar a Bidart en companyia d'algun dels seus fills. Juan Carlos es fa càrrec de totes les despeses.