Iñaki Urdangarin segueix a la presó de dones d'Àvila a un mòdul exclusiu per ell. Aquest privilegi, que no té cap altre pres d'Espanya, no complau prou a l'exduc i demana una cort de guardaespatlles quan visita Euskadi de permís amb la germana del rei. I com que l'escàndol d'onze guardaespatlles, onze, per protegir Cristina i Iñaki passejant per Vitòria va saltar a la premsa, el ministeri de l'Interior els ha reduït a dos

urdangarin permis gtres

GTRES

L'exduc de Palma a la presó (una imatge que MAI no hem vist) diu que està trist quan torna del permís a Vitòria. Escriu Pilar Eyre: "Apenas se ha dejado ver, ya que solo disponía de dos escoltas, lo que ha limitado sus actividades, por seguridad". Afegeix Eyre a Lecturas: "Está nervioso, duerme mal, en la calle se bloquea y, al volver al centro, necesita ayuda terapéutica porque cae en un profundo abatimiento”. Un patró d'alguns presos de permís. Abatut, va al psiquiatra de la presó.

urdangarin cristina ep

EP 

Eyre ha parlat amb una amiga de la infanta per saber per què van sempre a Euskadi i no a Madrid: "Si la pareja se reúne en Vitoria es para que no sean tan evidentes los desprecios que sufre por parte de la familia real. “Si yendo sola ya la tratan como una apestada, imagínate yendo con Iñaki...Tienen las puertas de Zarzuela cerradas, no pueden alojarse en un hotel y tampoco poseen casa propia”. Els reis els han vetat a Palau i no tenen casa fora de la de Ginebra. De què treballarà Urdangarin quan compleixi la condemna?

Corinna-Joan Carles-GTRES

GTRES

La notícia que publica Eyre és que "Juan Carlos está intentando encontrarle un trabajo en el extranjero, ya que los reyes no quieren tenerlo cerca.". Joan Carles va unir Corinna i Iñaki i l'amant del rei va aconseguir-li a l'encara duc una feina de 200 mil euros a la Fundació Laureus, que el gendre del rei va rebutjar perquè li semblava poc. Va preferir els 6 milions d'euros públics que va robar l'Institut sense ànim de lucre Nóos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat