"Sans'acabó". El divorci entre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin està, per fi, a punt de produir-se. És un cas molt similar al de Carolina de Mònaco i Ernest de Hannover, ja que ambdós mascles, així, mantenen poder, estatus i privilegis. Doncs ara sembla, ja sí que sí, que el matrimoni format pels exducs de Palma arriba al seu final. L'imminent aniversari de la seva filla petita, Irene Urdangarin, que complirà anys el proper 5 de juny i ja serà major d'edat, és la data clau, però abans Iñaki ja s'ha encarregat de resoldre altres assumptes importants...

Iñaki Urdangarin mira Cristina Instagram
Iñaki Urdangarin mira Cristina Instagram

Un d'ells i que no s'ha passat per alt és la liquidació d'una de les seves empreses. Aizoon era una societat patrimonial de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín, participada al 50%, i utilitzada presumptament pels ducs de Palma per a defraudar Hisenda. Ara, en ple maig de 2023, ha estat dissolta per part de Mr Urdangarin i així ho indicava el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) del passat 26 de maig on, fins ara, Iñaki apareixia com a administrador únic.

Iñaki Urdangarin policias Europa Press
Iñaki Urdangarin policies Europa Press

Aizoon era pràcticament una empresa fantasma, ja que no registrava cap activitat des de 2013 i no registrava comptes... des de 2009! Una societat que era utilitzada per la família per pagar despeses com les de la perruqueria o les festes infantils. Una cosa molt similar a què va ocórrer amb Nóos, potser una mica més conegut en tot aquest embolic dels Urdanga, ja que tota la trama dels exducs és coneguda com el 'cas Nóos'. Nóos Consultoría Estratégica SL també va ser liquidada, però en aquest cas el 2022 pel qual fou soci d'Iñaki Urdangarin i un dels principals noms propis de la trama corrupta, Diego Torres. Ara, amb les dues empreses liquidades, Iñaki fa un pas més en la seva ruptura amb la infanta, que s'oficialitzarà ben aviat amb la firma del document de divorci.

Diego Torres Confilegial
Diego Torres Confilegial

Visita a Barcelona

Tal com informa Vanitatis, Cristina i Iñaki podrien haver assistit a Barcelona en els últims dies. El cas d'Iñaki és claríssim, ja que va ser fins i tot fotografiat per les càmeres de Chance quan es va veure amb el seu fill Pablo Urdangarin a la casa del jugador del Barça i pròxim jugador del BM Granollers a Sant Joan Despí. De Cristina, tanmateix, no hi ha fotos, però diversos testimonis asseguren haver-la vist al concert de Coldplay aquest cap de setmana passat a la ciutat comtal, on hauria anat acompanyada d'Irene Urdangarin. A tal concert també va ser-hi Victoria Federica, la neboda influencer del rei i que és també coneguda com VicMaBor. S'ho va passar pipa, ja que va gaudir de la millor música del famós grup acompanyada d'un dels seus amics més íntims, el català i pilot de Moto2 Albert Arenas. Aquesta amistat sí que no es divorcia.

Victoria Federica Coldplay llauna Chance

Victoria Federica Coldplay llauna Chance