Iñaki Urdangarin no té una bona relació amb Irene. Des que es van filtrar les fotografies de la seva infidelitat a la infanta Cristina amb Ainhoa Armentia la seva relació s'ha refredat. A més, va entrar a la presó quan era molt petita i ni tan sols ha compartit gaires moments amb ell. S'ha perdut tota la seva adolescència i gran part de la infantesa. La seva mare ha estat el seu principal suport i ara mateix l'ha vist plorar i passar-ho realment malament. Per aquesta raó s'ha distanciat d'ell, encara no coneix l'advocada ni té moltes ganes. Quan ha viatjat a Vitòria ha estat només per retrobar-se amb Claire, la seva àvia paterna.

En els últims mesos Irene Urdangarin ha estat la gran protagonista pel seu suspens en les proves d'accés a la universitat de Lausana. La infanta Cristina ha negat que la seva filla no arribés a la nota de tall, tanmateix fonts properes a la institució han revelat que va suspendre. De fet, la filla de Juan Carlos va arribar a pagar els 500 euros per sotmetre's a les proves.

Irene Urdangarin xicot|nuvi
Irene Urdangarin xicot

La infanta Cristina va obligar Irene Urdangarin a pensar ràpidament en un pla B, no estimava la seva filla perdent el temps a casa. Va marxar a Madrid a treure's el carnet de conduir i estudiar nous idiomes, però no va aprovar ni una cosa ni l'altra. La filla de la reina Sofia té molta por que Irene sigui una nova Victoria Federica.

Irene Urdangarin torna Madrid enamorat

Recentment, la revista 'Hola' ha fet públiques unes fotografies on es destapa la primera parella oficial d'Irene Urdangarin. Els dos fan un tomb amb molta complicitat per Madrid. Es tracta de Juan Urquijo, el discret cunyat de José Luis Martínez Almedia, germà de Teresa. L'àvia dels Urquijo és cosina de Juan Carlos, així que tot queda a casa.

Juan Urquijo, Teresa i Almeida
Juan Urquijo, Teresa i Almeida

Juan Urquijo té té 25 anys, set més que la seva parella. Va estudiar en l'escola St. George's de La Moraleja i posteriorment va completar la seva educació al Regne Unit per iniciar la seva formació d'Enginyeria Agrària en la Royal Agricultural University. Igual que Irene, aquest també va realitzar un voluntariat, però en el seu cas a les Filipines.

El seu currículum no està gens malament, però Iñaki Urdangarin no es fia de res que estigui relacionat amb els Borbó. L'exduc de Palma s'ha assabentat d'aquesta relació per les revistes. Irene ni se l'ha presentat ni tampoc volen que es coneguin, per a la jove pràcticament el seu pare no existeix.