La hipocresia i poca vergonya d'Iñaki Urdangarin no té límits. L'ex duc de Palma s'ha passat la vida chupando del bote, aprofitant el seu lligam amb els Borbons per via infanta Cristina per anar dilapidant fortunes. Cas Nóos a banda, l'excunyat de Felip, ara que ja està divorciat, no para de plorar i dir que necessita una feina i bla, bla, bla, queixant-se amb la boca gran, mentre amb la petita va reclamant la seva paguita. Després de saber-se que tot i que diu que no té un duro, ha anat de viatge a Cambodja i Londres i s'ha sabut que té un cotxàs, un Volvo, a nom de la infanta. Un perla de manual, vaja.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin

Doncs aquest personatge, ara s'ha mostrat més hipòcrita que de costum, arran del que s'ha sabut de la seva filla petita, Irene Urdangarin. Explica el diari El Mundo que la jove, que no té clar què vol fer en la vida, recordem que va deixar hostaleria (o l'hostaleria la va deixar a ella) sí té clar que no es vol assemblar a la seva cosina Victoria Federica, especialment en això de no fotre un pal a l'aigua i anar pregonant per les cantonades que és influencer. Irene, a judici del citat mitjà, "la niña vende. Es alta, guapa y además es la prima más cercana en edad a Leonor, la futura reina de España. La prueba de este interés son las revistas que la siguieron a Camboya mientras hacía un voluntariado de cuatro meses". Però després del voluntariat toca deixar-se de sopars de duro i posar-se a treballar, o fer-ho veure com a mínim. 

Irene Urdangarin
Irene Urdangarin

Ara, però, està més en boca de tots per la seva relació sentimental amb un familiar seu, llunyà, però familiar, Juan Urquijo, germà de Teresa, dona de l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida. "De momento, la niña vive el romance con la pasión de la adolescencia, aunque no se puede ser serio a los 18 años y por eso se ha instalado en Madrid para, además, terminar de sacarse el carné de conducir. De momento, ha aprobado el examen teórico"... Menys mal. Pobrecita ella. Quin luxe poder estar tranquil·lament dedicant-te a treure't només el carnet de conduir. "Después, con el carné ya aprobado, se irá de vacaciones a Mallorca junto con sus primos y su abuela la Reina Sofía, y después a Bidart". És clar, és tan estressant i esgotador treure's el carnet de conduir que la jove es mereix unes vacances. Treballar, si de cas, un altre dia. I això que ve d'un any sabàtic ("Irene decidió esperar un año para aclarar sus ideas").

Irene Urdangarin en Camboya
Irene Urdangarin

"De momento, la niña tiene plaza reservada en varias universidades en Reino Unido en la rama de Hospitality y organización de eventos que es, al parecer, algo que le interesa mucho"... Plaça reservada gràcies a la pastarrufa que hi ha al darrera dels Borbons. La jove ha viscut sempre a cos de reina, amb tots els luxes a l'abast. Igual com la resta de germans i cosins ninis i tarambanes dels Borbons. Per això és indecent sentir el que diu l'entorn dels seus pares Iñaki i Cristina. Sobretot si ho comparem amb joves de la seva edat que s'ho han hagut de currar de valent i a qui no els hi han regalat res de res. Explica el mitjà que Irene "tratará de pasar todo el tiempo posible con su novio Juan, pero desde que los fotógrafos les sorprendieran alimentando a las cebras en un safari park han decidido ser más discretos y se expondrán lo menos posible para evitar que les fotografíen". Diuen que la jove, que deu anar amb un lliri a la mà, "no entiende por qué los medios la sacan tanto". S'ha de ser hipòcrita. I encara més el pare: "la exposición de Irene tiene a sus padres muy preocupados ya que tampoco entienden por qué recibe tantas atenciones si no es la Infanta ni la princesa de Asturias, que son parte de la Familia Real y están llamadas a ejercer tareas de representación para la casa".

Iñaki Urdangarin y la infanta Cristina
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina

...No entienden por qué recibe tantas atenciones... s'ha de ser poca vergonya. O és que recorden que s'haguessin queixat tant durant tots aquests anys de les atenciones pagades gràcies als impostos de la ciutadania? El que diem, uns barruts.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!