Iñaki Urdangarin, si totes les informacions són certes, ja és un home solter. Passat el 5 de juny, majoria d'edat de la seva filla petita, ja ha firmat el divorci de la infanta i per tant, ja té la morterada que li toca pagar a la seva ex: 2 milions de cop i 6000 euros mensuals. Amb el primer "salari Nescafé", Iñaki s'ha pagat un viatge romàntic a Altea, Alacant, amb la seva nòvia Ainhoa Armentia. Ho revelen en exclusiva Laura Fa i Lorena Vázquez a El Periódico, amb fotos de l'ex duc de Palma visiblement envellit, amb ulleres de no veure-hi. Ell que va ser un esportista d'elit, ara sembla un jubilat. De fet ho és: amb el que li ha arrencat a la infanta ja pot viure de rendes. Una pensió arregladeta de sis mil. Fotos:

c17f1f1e 16cb 445e a046 90198609fb7f 16 9 aspect ratio default 0
Iñaki i Ainhoa a Altea, font: Mamarazzi
13efc3e1 ac6c 4914 b24d ad55d7a13eb0 alta libre aspect ratio default 0
Iñaki Urdangarin a un restaurant d'Altea, foto: Mamarazzi

Laura Fa: "Fin de semana romántico e intenso de Iñaki y Ainhoa, fotos en el restaurante La cena 2020 de Altea, Alicante. Gente cercana a su mesa nos cuenta que Iñaki va con dos agentes de seguridad. Ainhoa le decía a Iñaki que ojalá en los restaurantes hubiera campanilla para llamar a los camareros. Se ha venido muy arriba Ainhoa. Él se hizo el lío con los cubiertos de carne o de pescado. No sabía si tenía que haber cuatro. Iñaki estará el 16 de junio en la fiesta de cumpleaños de Irene Urdangarin en Ginebra" com va avançar la revista Hola i va recollir EN Blau. Especulen que a la festa hi haurà els reis emèrits. La que segur no hi serà és Ainhoa, a qui Irene Urdangarin no vol ni veure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

El digital Monarquía confidencial publica que Irene no va voler posar-se al telèfon quan Ainhoa volia felicitar-la pels 18 anys: "Aumenta la mala relación de Irene con su padre. Al parecer la hija menor de Cristina se ha negado a que Armentia le felicitara, con toda buena intención, en su 18º cumpleaños. No quiere tener relación con la pareja de su padre. Además, la que tiene con Iñaki es escueta porque le considera responsable de la separación con su madre”. El cap de setmana romàntic a Altea amb totes les despeses pagades per Joan Carles, que és qui paga la pensió d'Iñaki, no li compensen a Ainhoa el disgust de dilluns quan la ja adulta Irene li ha dit al seu pare, quan va trucar-la per felicitar-la, que no li passés el telèfon a Ainhoa. La família cau a trossos. Normal que Iñaki hagi envellit de cop: la presó, el divorci, els fills de cul amb la nòvia... el menor dels seus problemes és necessitar ulleres per llegir el menú.