S'apropa el final del matrimoni entre Iñaki Urdangarin i la infanta Elena. La parella posarà punt i final a la seva història d'amor després de més de dues dècades casats i quatre fills en comú. Serà just en el moment en què Irene Urdangarin assoleixi la majoria d'edat, el 5 de juny. La reunions han estat tenses i ha costat arribar a un acord beneficiós per a ambdues parts. En el divorci l'únic que surt beneficiat de la situació és l'exduc de Palma. No només ell hauria d'haver entrat a la presó i és que Juan Carlos, Felipe i la infanta Cristina eren coneixedors de l'entramat. L'emèrit podria haver col·laborat en ell, però gaudia de la inviolabilitat.

Aquest últim any Iñaki Urdangarin ha enviat dards molt directes a Casa Reial amb les seves aparicions a Palma de Mallorca i Vielha. No pensa quedar-se callat. Si volen el seu silenci l'hauran de pagar molt car. Fa unes setmanes Juan Carlos es va reunir amb ell en privat per tancar alguns acords.

fills Iñaki Urdangarin passeig efe
fills Iñaki Urdangarin passeig efe

Se sap que Iñaki Urdangarin rebrà una pensió mensual d'una quantitat elevada, es parla de 25.000 euros, se l'indemnitzarà amb dos milions d'euros per renunciar al llibre de memòries que estava escrivint i que implicava a Casa Reial, es posaran al seu nom diverses propietats a la costa francesa i es compliran els seus desitjos de mantenir el seu escorta i finançar-li els viatges relacionats amb els seus fills. Aquestes despeses els sufragarà la infanta Cristina amb els seus 400.000 euros anuals de sou, però també li ajudarà Joan Carles I, qui s'encarregarà de la majoria de despeses.

La infanta Cristina mantindria Iñaki Urdangarin fins al final dels seus dies

Ja fa temps que la infanta Cristina manté Iñaki Urdangarin. Ara mateix es troba sense treball amb una pensió de tan sols 600 euros. Per això, la mare dels seus fills li paga els viatges, els restaurants o fins i tot les factures. Rep una important quantitat de diners tots els mesos. A més, l'exjugador d'handbol continua humiliant la mare dels seus fills. Ara demana de mantenir tots aquests pagaments una vegada es casi amb Ainhoa Armentia.

Iñaki Urdangarin surt del treball|feina
Iñaki Urdangarin surt del treball

Quan es van casar, Iñaki i Cristina ja van firmar en les capitulacions matrimonials que rebria aquestes quantitats de diners en cas de separació. "Es recull que el divorci d'Iñaki i Cristina tindrà dues partides econòmiques. Una quantitat inicial perquè Iñaki es pugui finançar la seva nova vida, és a dir, perquè comprar-se una casa i altres ajustaments, i després, una quantitat mensual fins al final dels seus dies. El quant no el sabem però el que jo crec és que serà prou perquè aquest senyor estigui tranquil", va revelar Alessandro Lequio.

I va afegir que no serà la infanta Cristina que corri amb totes aquestes despeses, sinó l'emèrit. "Tothom sap que qui pagarà tot és el rei Joan Carles. Tothom ho sap: això ho paga la fortuna del Rei".