Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbón es van mostrar molt més còmplices i propers el cap de setmana passat en l'últim partit de Pablo amb el Granollers, el seu nou equip. Es van saludar cordialment amb dos petons a la galta i van ser molt somrients. L'encara matrimoni hauria arribat per fi a un acord de divorci satisfactori per a ambdues parts després de més d'un any de batalles amb els seus advocats. Finalment, la infanta ha cedit a les elevades peticions de l'exduc de Palma.

Iñaki i Cristina efe
Iñaki i Cristina efe

Estava previst que firmessin aquest acord el passat 5 de juny quan Irene va complir la majoria d'edat, però hi havia alguns serrells que no estaven tancats. Segons Juan Luis Galiacho, el divorci es tancarà en els propers dies. Ara per ara es desconeix la data exacta, només se sap que es firmarà a Suïssa, on resideix en l'actualitat la infanta amb la seva filla petita. "S'han aconseguit finalitzar tots els serrells que hi ha i en els propers dies es firmarà el divorci, encara que no sabrem la data exacta perquè es firmarà fora d'Espanya, a Suïssa. Els diners no seran diners espanyols ni entrarà a Espanya, així que no ens assabentarem", diu el periodista.

Iñaki Urdangarin ja ha rebut un milió d'euros i un sou mensual de 6.000 euros

Iñaki Urdangarin hauria rebut ja un avenç abans de firmar el divorci. En el seu poder tindria ja una transacció d'un milió d'euros, la meitat dels dos milions que va demanar pel llibre que li va oferir escriure una coneguda editorial i a la qual va renunciar per no entorpir la corona. A partir d'ara cada mes també cobrarà 25.000 euros mensuals per tota la vida, una quantitat que finalment sufragarà Joan Carles I perquè a la infanta li és totalment impossible amb el seu sou de 400.000 euros anuals. S'ha revelat que des del mes de juny l'exjugador d'handbol cobraria 6.000 euros mensuals.

família urdangarin granollers
família urdangarin granollers

Segons 'Elcierredigital', els fills del matrimoni han estat fonamentals perquè finalment es firmi el divorci, especialment Pablo. "Ha servit de mitjancer perquè es tanquin les hostilitats entre ambdós". Segons les esmentades fonts, "Pablo hauria intentat que els seus pares tornessin a estar junts, però no va poder. El que ha aconseguit al seu lloc és que s'apropin més i que Ainhoa Armentia quedi en un segon pla i no aparegui a prop dels Borbons".

Ambdós haurien firmat la pau. La infanta i l'exduc haurien quedat com a amics. Tanmateix, ella també ha posat les seves condicions per assegurar-se que l'exjugador d'handbol no trenca el seu silenci mai, ni tampoc es casa amb Ainhoa per formalitzar la relació. En aquests casos perdria totes les seves peticions.

Iñaki Urdangarin estava esperant la resolució del divorci per decidir si acceptava diverses ofertes de treball o finalment les declinava. Amb la seva nova situació econòmica no tindrà necessitat de treballar.