Irene Urdangarin tenia plans d'estudiar en l'École hôtelière de Lausanne, un dels centres més prestigiosos del món. Una escola d'hostaleria amb 125 anys d'història. La filla d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, tanmateix, ha decidit aparcar els estudis per portar un altre estil de vida molt més bohemi.

Segons publica la revista HOLA!, la jove vol prendre un any sabàtic, viatjant i coneixent món. Bàsicament, fer el que li doni la gana quan li doni la gana. "Irene ha decidit prendre un any sabàtic, abans de començar la universitat perquè vol, igual com el seu germà gran, Juan, treballar com a voluntària i formar part d'un projecte de cooperació. Es dedicarà a explorar món i pensar bé el que vol fer, per definir el millor possible el seu futur. La carrera d'hostaleria ha quedat descartada", escriu la revista de paper cuixé.

Irene Urdangarin deixa els estudis i pren un any sabàtic

Pel que sembla, a Irene li està costant superar el viscut en els últims anys. El seu pare a la presó, la seva mare declarant davant dels jutges, la infidelitat d'Iñaki i el procés de separació del matrimoni, la guerra oberta que existeix entre l'exesportista i la família reial... Tot això ha fet efecte en Irene, que ja va començar a mostrar dificultats en els estudis l'any passat. Li va costar superar el Batxillerat.

Irene Urdangarin Ginebra GTRES
Irene Urdangarin Ginebra GTRES

Iñaki Urdangarin culpa els borbons de la decisió d'Irene

La decisió no ha agradat ni un pèl a Iñaki Urdangarin. L'exjugador d'handbol entén que la seva filla no estigui passant un bon moment. Però no creu que prendre aquest camí hagi estat només arran del mal moment que passa.

El basc considera que Irene ha estat molt malcriada en ocasions i consentida pel seu avi, que s'ho ha pagat absolutament tot, i per la seva mare, que també li ha permès que fes el que volgués a Ginebra. No té disciplina i culpa d'això al cognom Borbó.