L'ambient en la Família Reial britànica es torna cada vegada més tèrbol amb la revelació dels problemes de salut de Kate Middleton i els rumors que envolten la vida personal del príncep Guillem. Mentre Carles III enfronta la seva pròpia batalla contra el càncer, la situació no sembla ser molt diferent per a la seva nora, la princesa de Gal·les. Tanmateix, el que més crida l'atenció és l'aparent indiferència del príncep Guillem davant de la malaltia de la seva esposa, continuant amb la seva vida quotidiana i les seves cites amb "amigues especials" en mansions privades.

La frivolitat de l'hereu al tron britànic

Malgrat les dificultats que enfronta la seva família, el príncep Guillem sembla continuar immutable en el seu comportament. Mentre Kate Middleton lluita contra el càncer i prova de mantenir la normalitat en la seva vida, el seu espòs, el príncep Guillem, continua portant una vida paral·lela, veient-se amb els seus amants en secret. Encara que el matrimoni real ha intentat mantenir un front unit davant la malaltia de Kate, els rumors d'infidelitat de Guillem no han deixat de perseguir-los.

Des que es van conèixer els problemes de salut de Kate Middleton, els rumors sobre la infidelitat del príncep Guillem han pres força en els mitjans britànics. La desaparició temporal de la princesa de Gal·les només va servir per avivar les flames d'aquestes especulacions, amb alguns mitjans fins i tot insinuant que la relació extramatrimonial del príncep podria ser la causa de la seva absència.

Es diu que el príncep Guillem surt regularment amb els seus amants els caps de setmana, duent a terme les seves trobades en secret i amb la cura més gran possible per evitar ser captat pels mitjans. Una de les dones amb qui se'l vincula és Rose Hanbury, esposa del marquès de Cholmondeley, que ha estat assenyalat com l'amant "oficial" del príncep. Encara que els rumors sobre aquesta relació van sorgir el 2019, van semblar esvair-se amb el temps. Tanmateix, van ressorgir amb més força el 2023, quan diversos tabloides britànics van revelar detalls de les seves trobades clandestines en un sopar romàntic.

Un matrimoni en declivi

La situació es complica encara més amb el fet que fa un any que Kate Middleton i el príncep Guillem no tenen relacions íntimes, la qual cosa reflecteix el deteriorament del seu matrimoni. Malgrat ser una figura clau en la monarquia britànica, Kate ja no sembla ser la dona de la qual Guillem està profundament enamorat. En lloc de donar suport a la seva esposa durant la seva malaltia, el príncep Guillem sembla refugiar-se en les seves "amigues especials" i continuar amb la seva vida com si res no hagués canviat.

Enmig de la malaltia de Kate Middleton, la dinàmica de la seva relació amb el príncep Guillem sembla romandre inalterada. Mentre ella lluita per la seva salut, ell busca consol als braços d'altres dones, mostrant una clara mancada d'empatia i compromís cap a la seva esposa. Mentrestant, la Casa Reial britànica enfronta una crisi interna que amenaça amb soscavar la seva estabilitat i reputació davant del món.