Letícia va ser la dona amb qui Felip VI es va plantar. L'ex de Televisió Espanyola, com altres dones que van passar per la vida del monarca, tampoc no era ben vista a la casa reial pels reis emèrits, especialment per Joan Carles I. Però Felip va amenaçar de renunciar a la corona si no el deixaven tirar la seva relació cap endavant.

Tanmateix, tal com va ser Letícia, podria haver estat qualsevol altra amb la qual Felip s'hagués imposat. Eva Sannum, per exemple, a qui, segons Jaime Peñafiel, es va pagar perquè desaparegués de la vida del llavors príncep.

Els moments més difícils de Gigi Howard van arribar després de tenir el seu fill

Però n'hi va haver més. Una d'elles era Gigi Howard, l'amor de joventut de Felip VI. Va estar amb ella durant la seva etapa a la Universitat de GeorgeTown. I segons diuen, van ser els millors anys de la seva vida. I també una de les relacions més sanes que va tenir Felip. Va poder viure l'amor amb Gigi amb llibertat.

Actualment Gigi viu a Nova York al costat del seu fill. Un jove que va néixer d'un donant anònim, tal com va reconèixer Howard en una entrevista per a Vanity Fair el 2017. "Tenia 42 anys, no estava casada, no tenia xicot i volia ser mare, així que vaig buscar un donant anònim i vaig tenir un fill", va revelar l'americana. Una etapa de la seva vida que, per cert, li va causar una depressió. "No només vaig tenir una depressió postpart, vaig tenir una megadosi d'ella. Desgraciadament, és una realitat per a moltes mares primerenques. Com a mare soltera, vaig decidir que necessitava estar amb la meva família a Geòrgia per al naixement del meu fill. El dia que vaig tornar de l'hospital, em vaig ficar a la dutxa, em vaig asseure a terra i vaig esclatar a plorar, preguntant-me 'per què he fet això?´. Mirava al meu fill i em preguntava: ´I ara qué?'", va assenyalar per a Spotlyte. És per això que es va instal·lar a Statesboro, on va tenir el suport de la seva família.

gigi howard3
gigi howard3

Gigi Howard, radiant als seus 48 anys

"El meu instint era patir-ho en solitud, però per sort tenia una doctora a Nova York que era especialista en depressió postpart. Em trucava cada dia mentre era a Geòrgia i em va ajudar a superar-lo. Em va assegurar que superaria per complet la meva depressió i que estimaria el meu fill més que res al món. La meva doctora em va prescriure medicació que em va ajudar a estabilitzar-me i a sortir de la depressió. Crec realment que la combinació de suport i medicines que vaig prendre em van ajudar molt. El meu consell per a les mares primerenques és que intentin trobar ajuda i que no s'oposin a medicar-se. Amb el consell del teu metge tens milions d'opcions", afegia l'exmodel.

Actualment Gigi gaudeix del seu fill. I encara que se li va escapar el tren de Felip i va haver de bregar amb una depressió, ha aconseguit sobreposar-se a les adversitats. Ja no és aquella jove que es passejava lliurement amb l'actual rei d'Espanya, però continua lluint un aspecte radiant quan li queda poc per complir 50 anys.

Gigi Howard
Gigi Howard Instagram