Després de la graduació de la setmana passada d'Elionor de Borbó, avui era el torn per a la infanta Sofia. La filla menor de Felip VI i Letícia rebia el sagrament de Confirmació a la parròquia Asunción de Nuestra Señora, a la zona d'Aravaca de Madrid. Hi havia molta expectació per a veure la infanta acompanyada per primera vegada en molt temps dels seus pares, la seva germana i els seus avis. Té molta sort de tenir els quatre vius, però avui només ha pogut gaudir de tres d'ells. Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz -pares de Leti- han posat juntament amb cinc membres de la Família Reial, inclosa la Reina Sofia. La trobada davant de la premsa ha estat plena de detalls i anècdotes curioses.

DL u532961 100

Entre elles, es pot destacar la bona rebuda que han tingut els Borbons als afores de l'església, a la que han acudit entre "hurras" i "vivas". Ambient molt molt monàrquic en el que hem pogut apreciar també l'arribada d'Ana Togores, que ha acompanyat a la seva parella, Jesús Ortiz. Togores és l'àvia política (aviastra) de Sofia iElionor i s'ha mantingut fora de la foto oficial, però sí que ha pogut observar dos detalls respecte a l'exdona del seu actual marit, Paloma Rocasolano, que, per cert, té un xicot nigerià molt guapo.

Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz GTRES
Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz GTRES

Anem allà, llavors, amb algunes de les anècdotes, més enllà de la presència de Togores i dels "vivas" al Rei, una cosa molt típica a la capital d'Espanya i més en aquesta zona d'Aravaca, molt catòlica per estar al costat de la parròquia Asunción de Nuestra Señora. La qüestió és que el màxim comú múltiple d'ambdues curiositats del posat davant de la premsa dels Borbons i part de la seva família política ha estat Paloma Rocasolano. La mare de la Reina d'Espanya ha estat la principal protagonista en demostrar, una vegada més, la complicitat que té amb la seva filla, a la qual estima molt. Avui han donat ambdues una vegada més una gran prova d'amor: i és que Letícia li ha cridat, en un moment de l'arribada al pati de l'església la paraula "mami". Així es refereix Leti a la seva mare Paloma, que ha estat el nom clau en l'altra anècdota del matí relacionada amb la confirmació de Sa Altesa Reial La Infanta Sofia.

confirmación sofia
confirmació sofia

La qüestió és que, lluny de ser incòmoda per a Jesús Ortiz, l'escena s'ha desenvolupat amb total naturalitat. A molta gent envejosa li podria haver molestat el que ha fet el papa de Letícia amb la seva exdona, però el cert és que a Ana Togores li ha relliscat. I és que Jesús s'ha mostrat molt còmplice en dues ocasions amb la que va ser la seva dona. Primerament, per llançar-li un cable pujant un esglaó, i després, ajudant-la, agafant-la aquesta vegada per l'espatlla, per ubicar-la correctament a la foto de família que s'han fet Leti, Felip, Elionor, Paloma, ell mateix i les dues Sofíes. Un 'donjuán' com sol dir-se.