La reina Sofia ja ha abandonat la Clínica Ruber de Madrid i torna a ser a Zarzuela després d'una infecció d'orina que l'ha tingut a l'hospital gairebé tota la setmana passada. Tot i això, l'habitual opacitat de palau continua amb l'emèrita, ja que tot i tenir l'alta, l'han enviat a casa amb la via intravenosa punxada al braç. Està recuperada del tot la grega? Com de greu és la infecció que ha patit l'emèrita? Fins quan haurà d'estar connectada a la medicació? Per molt que a la Casa Reial s'entestin en mostrar-nos a la mare de Felip com si res, i somrient, no queda clar del tot que la cosa no vagi per llarg ni el veritable abast del que li ha passat.

sofi hosdpi
La reina Sofia, sortint de la Clínica Ruber / Efe
sofi hosdpi2
La reina Sofia, sortint de la Clínica Ruber / Efe
sofi hosdpi3
La reina Sofia, sortint de la Clínica Ruber / Telecinco

Ara que la reina Sofia és actualitat pel seu estat de salut, qui ha tingut unes sinceres paraules cap a ella ha estat una conegudíssima actriu que ha sorprès amb les seves revelacions. Una veterana actriu de teatre, cinema i televisió, nascuda a Barcelona, que ha fet tots els papers de l'auca i que forma part d'una reconeguda nissaga d'actors i actrius. Parlem de Gemma Cuervo.

L'actriu catalana, parella molts anys del difunt i recordat Fernando Guillén i mare dels actors Cayetana i Fernando Guillén Cuervo, als seus 89 anys, està com una rosa. La seva filmografia és plena d'exitoses obres de teatre, pel·lícules i sèries, i en aquest sentit, els darrers anys s'ha fet molt coneguda pel gran públic (més del que ja ho era) arran de la seva participació a La que se avecina i abans Aquí no hay quien viva. Però també l'hem vista a Médico de familia, Cuéntame cómo pasó, Periodistas, Segunda enseñanza o Historias para no dormir. Un dels seus darrers papers ha estat, curiosament, al film de Fernando Trueba La reina de España, continuació de la cèlebre La niña de tus ojos. I el que ha cridat l'atenció ha estat la revelació sobre la seva estreta i especial relació, justament amb la reina de España, la d'abans, no la d'ara.

gemma cuervo insta
Gemma Cuervo / IG
Sofia GTRES
Sofia / GTRES

En un vídeo sensacional prenent un te al balcó amb l'actor Jorge Anegón, explica que els Borbons, que Felip, "me tiene cariño... y la madre, más". Per què? "Nos veíamos todos los días y estábamos juntas, en el colegio. Era muy maja conmigo y yo con ella. Las dos. Nos sentábamos siempre a hablar en un banco esperando a que salieran las niñas (Elena i Cristina i Cayetana)". Una Gemma Cuervo que espera que algun dia la convidin a dinar a palau i retrobar-se amb la seva vella amiga. 

Meravellosa Gemma Cuervo. Ja triga la reina Sofia en convidar-la a Zarzuela i posar-se al dia, rememorant èpoques i converses passades. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!