Elionor ja té edat per tenir nòvio, 17 anys. Farà els 18 anys passat l'estiu i a la seva edat, la majoria de les adolescents espanyoles ja han tingut les seves primeres relacions íntimes. En els darrers temps ha anat baixant l'edat del despertar de la sexualitat, dels 17 anys ha baixat als 14, tot i que varia segons territoris o extracte social. La mitjana diu que a Elionor és normal que li esclatin les hormones. Lluny del control ferri de Letícia, en els dos anys que ha viscut a Gal·les compartint internat amb centenars d'adolescents, la princesa ha tingut oportunitat d'experimentar.

Elionor Confirmació GTRES
Elionor a la confirmació de Sofia, GTRES

Tot indica que ha triat un company d'internat com a primer nòvio. Ha estat la revista alemanya Bunte qui li posa nom, Gabriel, un noi brasiler de 18 anys resident a Nova York i de pare banquer. En realitat és el mateix nòvio brasiler que fa uns mesos va acompanyar Elionor a Madrid a la festa d'aniversari de Paloma Rocasolano, la seva àvia. Telecinco ha trobat les imatges actuals del famós nòvio brasiler. En l'acte de graduació, és el noi que està al costat de la princesa i l'agafa pel braç en un gest afectuós: és molt corpulent, morè i amb barba. Aquest és el famós Gabriel, possible futur rei d'Espanya:

Novio brasileño Leonor, Telecinco
Nòvio brasiler Elionor, Telecinco
Nòvio Elionor mà a l'espatlla Telecinco
Nòvio Elionor mà a l'espatlla Telecinco

El jove és just al costat de la seva xicota i en un moment on tots celebren el lliurament dels diplomes, ell li acaricia el braç. El programa Ya es mediodía de Telecinco relata: "Este gesto nos resulta llamativo, la imagen de la mano de un compañero sobre el hombro de Leonor. Revela familiaridad, sobretodo teneniendo en cuenta que en el acto estaban presnetes observándolo todo los reyes Felip y Letizia". Cap noi gosaria fer un gest així amb la princesa davant dels seus pares si ell no fos un íntim conegut per Felip i Letícia. I en efecte, és el mateix noi brasiler que ja va ser fa mesos  de vacances a Zarzuela i va assistir a actes privats de la família com l'aniversari de l'àvia d'Elionor. Aquelles fotos amb Letícia, Felip i la infanta Sofia també denotaven familiaritat. És nòvio formal:

Gabriel novio Leonor Telecinco
Gabriel novio Leonor Telecinco
Gabriel amb la infanta Sofia a Madrid, Telecinco
Gabriel amb la infanta Sofia a Madrid, Telecinco

Diu Telecinco "Comprobamos que un joven muy similar al que está con Leonor en la graduación fue fotografiado con toda la Familia Real en un clima de confianza por el 70 cumpleaños de Paloma Rocasolano. El chico llevaba la sudadera del internado galés donde estudian". El noi ja és analitzat amb un quadre: parla portuguès, anglès i alemany, per tant la parella parlen anglès entre ells, practica futbol i lacrosse, similar al beisbol, i està rebent classes d'Història de l'Art. I dada clau, els pares són rics.

Perfil Gabriel Telecinco
Perfil Gabriel Telecinco

Letícia, una obsessiva de l'alimentació sana i de la primor, ja té un motiu per qüestionar el nòvio d'Elionor, el seu evident sobrepès. A la Família Reial dels joves només Froilán i Juan Urdangarin tenen panxa, la resta d'adolescents són esvelts. Gabriel haurà de posar-se a dieta i calçar-se. No sap a quina família acaba d'entrar.