El nebot més gran dels Reis, Felipe Juan Froilán, acaba de copar la seva primera portada de l’estiu. Es tracta del diari malagueny Sur, que va triar Froilán i la seva xicota Mar Torres-Fontes com a imatge del dia aquest divendres.

El fill de la infanta Elena i la jove, hereva de l’empresa d’embotits El Pozo, han gaudit d’uns dies de vacances a la Costa del Sol després de les tradicionals vacances a Marivent, on tampoc no hi ha faltat Mar.

A la foto del diari, s’hi aprecia Froilán i la seva xicota en actitud afectuosa a la platja, amb la cama d’ella per sobre del tors d’ell. Mar llueix un biquini de color bronze metal·litzat, mentre que Froilán es decanta per un banyador d’aires tropicals. No duu ulleres de sol ni gorra com altres vegades, i per tant és més difícil que passi inadvertit.

La sessió de platja ha estat un episodi més de les seves vacances a la Costa del Sol, on Marbella n’ha estat el lloc predilecte. I més concretament, alguns dels esdeveniments nocturns de la ciutat. Així ho especifica El Español, que afirma que Froilán i Mar van acudir el passat dijous a la festa del desè aniversari de l’Ocean Club Marbella, un establiment de luxe situat a la zona de Puerto Banús.

Froilán i novia  GTRES

Froilán i Mar. GTRES

“Froilán és amic de la casa i ve molt per aquí”, haurien confessat fonts de la discoteca, que afegeixen que el passat dijous no se l’esperava, i que va ser una “grata sorpresa” trobar-lo. Mar i Froilán hi haurien anat a la festa acompanyats d’un grup d’amics.

No és el primer cop que veiem la parella a Marbella aquest estiu. Fa unes setmanes, van ser captats a l’Starlite Festival gaudint d’un concert de Juan Luis Guerra. Els joves van intentar defugir la càmera, però ja era massa tard:

Amb tot, una relació que va consolidant-se, i que es pot forjar encara més a partir d’ara: Froilán canviarà els Estats Units per Madrid per cursar -com a mínim- els primers dos anys de la carrera.