Javier Negre és aquell periodista que es va fer famós per assenyalar professors catalans per l’1-O. Després d’aquella gesta, el periodista d’El Mundo s’ha dedicat a recórrer els platós de televisió disparant a tort i a dret contra els indepes, els esquerranosos i les feministes, i per blanquejar el discurs ultradretà de Vox. És potser per això que aquesta tarda l’han convidat a Sálvame per parlar d’uns dels seguidors més abrandats de Santiago Abascal: Froilán (i de pas, netejar una miqueta la seva imatge).

javier negre A3

Antena 3

froilan de mani2

A ulls del tertulià ultra, el nebot de Felip VI és molt treballador. Prova d’això, les feines comptades que ha fet en algunes discoteques de Madrid. Però hi ha molts republicans que veuen Telecinco i el discurset de Javier Negre blanquejant Froilán ha estat àmpliament contestat a la xarxa:

Del primogènit de la infanta Elena, el periodista també ha explicat que és molt més responsable que fa uns anys, i que ara estudia de valent. Tot i que un company de classe de Froilán posa en dubte aquesta versió: “Va de sabelotodo y de listillo. Hace notar de quién es hijo. Alguna vez le han llamado la atención”. Tota una perla que va de superior perquè és membre de la família reial espanyola.

javier negre froilan

Mediaset

La part més interessant de l’entrevista a Javier Negre, quan parla de la vida sentimental de Froilán. Assegura que està solter però que li agraden les noies de tot tipus. Com a l’avi. El periodista d’El Mundo explica que el nebot del rei “huye de mujeres conflictivas y polémicas”, i aquí ve la darrera barbaritat: “Ha estado con todo tipo de chicas, incluso pobres. Què tolerant, aquest Marichalar. No li molesta que se li apropin noies que no tenen ni un duro. Negre continua el seu relat per mirar d’arreglar la bajanada que acaba de dir: “Sale con chicas de barrios muy humildes de Madrid. Ha estado con una chica de Leganés”.

froilan smoquing GTRES

GTRES

Quins nassos, parlar així de les noies de família humil que, amb els seus impostos, paguen els palaus on viu la família de Froilán.