Felipe Juan Froilán és més merengón que Florentino Pérez. Des de ben petit es deixa veure sempre que pot per la llotja del Bernabéu. I tot i que sembli difícil de creure, hi va haver un temps en que li agradava més una pilota amb l'escut del Madrid que una escopeta de caça.

froilan pilota madrid gtres

Gtres

Però el nebot del rei encara té una passió futbolera més gran que el conjunt blanc, la selecció espanyola. Per això aquest dimarts va fer el cor fort i va decidir anar a les grades del camp del rival de la ciutat: el Wanda Metropolitano de l'Atlètic de Madrid. Però ahir era el Wanda de todos los santos, perdó, de todos los españoles. I ell al davant de tots.

froilan espanya argentina gtres pixel

Gtres

Acompanyat d'uns amics abillats per a l'ocasió, no va dubtar en celebrar el 6 a 1 contra l'Argentina de Messi. Parlant del Déu futbolístic, estem encuriosits de si va anar a saludar-lo, aprofitant que el jugador del Barça no va jugar i va veure el partit des de la grada. Potser li va dir: "te saludo, de Dios a Dios", i els guardaespatlles posant-se les mans al cap.

messi efe

EFE

Present en les darreres manifestacions unionistes contra Catalunya, Froilán es deuria trobar en la seva salsa escoltant els càntics del ¡Que viva España!, escoltant els xiulets reiterats cada vegada que va tocar la pilota Piqué o veient com celebrava l'afició la presència d'aficionats amb tricorn de Guàrdia Civil, bufanda de Cataluña is España i una samarreta amb el 155 de Rajoy a l'esquena... Un quadre. Però un quadre patri. Així que tira que te vas.

samarreta espanya argentina gtres

Gtres

Imaginem, però, que va arrufar el nas quan el vent va bufar en sentit contrari, quan el central del Barça va ser substituït enmig d'una ovació després d'haver completat una gran actuació.

pique ovacionat  Telecinco

Telecinco

Segur que li va sentar com un tret al peu. Sigui com sigui, ens hem fixat en un detall: Froilán va al futbol com quan surt a prendre alguna copa. Se'n va de festa igual com celebra la festa de la Roja o la festa dels toros. Americana, camisa clara i mirada perduda.

Froilán cubata GTRES

Gtres

froilan elena joan carles toros 2  efe

EFE

Potser és que a Froilán li tiren més les manis... Segur que allà no ha d'escoltar aplaudiments a Piqué...