Tots ens pensàvem que estava a Abu Dhabi juntament amb seu avi Joan Carles, però era tot una estafa. És el digital de Paloma Barrientos, VANITATIS, el que ens obre els ulls: Froilán ni està a Abu Dhabi, ni a les Aràbies ni tan sols a Àsia. És més: està a Espanya. A Madrid, concretament. I sí, podem profunditzar més gràcies a les noves informacions: està en una de les seves discoteques preferides del carrer Serrano. En el seu hàbitat, vaja.

Froilán en una discoteca T5
Froilán en una discoteca T5

Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar i Borbó, aquest és el seu nom real, es troba a la capital d'Espanya passant uns dies. I no ha vingut precisament a fer exàmens o a fer un intercanvi d'idiomes. Gaudeix de "la vida padre". El club Ister i la discoteca Panthera han estat les dues destinacions d''El Pipe' aquests dies, o més ben dit, aquestes nits. En una d'elles, al club Ister, a més, s'ha pogut veure a Froilán molt afectuós amb una VIP de Telecinco. I ull perquè és d'un dels clans més importants de Telecinco. No és dels Pantoja, és dels Matamoros.

Froilán de nit Europa Press
Froilán de nit Europa Press

Parlem d'Anita Matamoros, la filla petita de Kiko Matamoros. De tan sols 22 anys, Anita -germana de Diego i Laura- hauria estat caçada juntament amb el nebot de Felip VI ballant efusivament i compartint taula, begudes i ampolles VIP. Tal com expliquen a VANITATIS, "el nietísimo" de Joan Carles hauria estat "donant-ho tot" en el club nocturn "fins a altes hores del matí", segurament fins al tancament de la discoteca passades les sis. Però això no quedava aquí: era 28 de gener i faltarien alguns dies perquè el germà de Victoria Federica tornés a sortir de festa, la seva major passió.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anitamg)

La seva nova farra se la fotria, com diem, a Panthera. Allà, relaten a VANITATIS, Froilán és ja un assidu del local. Acostuma a anar-hi sovint i, l'altre dia, va ser sorprès per diversos clients, tant dins com fora de la discoteca. I és que Froilán i els seus amics sortien de tant en tant a fumar-se un piti. Això sí, l'outfit res té a veure amb el d'anteriors ocasions en què el fill de la Infanta Elena havia sortit de nit. Aquesta vegada va acudir a Panthera sense gorra, un dels seus complements indispensables per al seu look de festa. Sorprenent: ja no l'incomoda que el reconeguin?

Froilán GTRES
Froilán GTRES

Què va demanar a la barra?

Una altra cosa que destaquen els testimonis que parlen amb l'esmentat mitjà són les actituds de Froilán. Diversos membres del personal es comportaven de manera molt simpàtica amb ell, cosa que reforça la teoria que 'El Pipe' és un client més que habitual del restaurant-discoteca Panthera, on es menja molt bé. A més, hi va haver alguns testimonis que també van poder esbrinar què va demanar Froilán a la barra de Very Important Person (del reservat, vaja) de la disco. El licor com a tal no se sap, però sí el refresc. Es va prendre un red bull, que li donava ales per continuar gaudint de la nit. Anava fet un toro, un toro alat que torna a Espanya amb força... Per quedar-se de nou, definitivament? Serà capaç de no ficar-se en embolics? Som-hi Froilán, que tu pots!

Victoria Federica i Froilán Antena 3
Victoria Federica i Froilán Antena 3