Felipe Juan Froilán, fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, va quedar a evidència en un documental emès fa uns mesos en 'Focus', el programa de Cuatro. Diversos testimonis van revelar detalls interessants sobre la seva relació amb els seus oncles, els reis Felip VI i Letícia.

El documental ens va ficar en la nova vida de Froilán en els Emirats Àrabs, i ens va deixar veure una part de la seva vida que rares vegades surt a la llum. El que més va cridar l'atenció va ser la mala relació que té amb Felip i Letícia. Pel que sembla, Froilán no té gens ni mica de ganes de trobar-se amb la seva tia. La culpa del seu exili a Abu Dhabi. Sembla que no va ser tan voluntari.

Froilán no vol saber res dels seus oncles

Al documental va sortir a col·lació el testimoni d'un amic proper a Froilán. Va explicar que el noi no té cap interès a parlar amb Letícia, i que la responsabilitza de la seva situació actual en els Emirats.

Froilán
Froilán

Per rematar, una altra amiga del cercle de Froilán va confirmar que no existeix relació entre ell i els seus oncles, els reis. Res, ni un "hola" ni un "adeu". Amb el rei Felip, ni tan sols es creuen paraula, i amb la reina Letícia, menys encara. "Amb el rei no es parla. Ells no tenen relació. Amb Letícia i amb Felip, gens. Ell, almenys, res; i el seu avi tampoc. M'ho ha explicat ell", assegurava la jove. "Amb Letícia res. No la vol ni veure", afegia.

Els qui més reben són Letícia i la seva família

"Ell em va dir a mi: 'El meu oncle Felip i la meva tia Letícia no volen res amb mi'. I les seves cosines crec que tampoc. No tenen bona relació. A part, em va dir que és republicana. No va parlar gaire bé d'ella. No li té massa estima", seguia el testimoni.

A qui també critica Froilán és a Jesús Ortiz, pare de Letícia. El net de Joan Carles assegura que Jesús, com Letícia, també és republicà i que no està còmode formant part de la família reial. A més, el menysprea per ser plebeu, com a la consort. I també per la seva antiga professió de taxista. Arguments que, casualment o no, són els que en el seu moment van portar a Joan Carles a menysprear la seva nora i la seva família.