Ironies del destí o una tendència natural: els royals danesos tendeixen a deixar-se anar quan visiten Espanya, i concretament, la seva capital, Madrid. En aquesta ciutat van enxampar a l'actual rei Frederic X en actitud molt sospitosa amb la socialité mexicana Genoveva Casanova, durant una escapada secreta que ha deixat uns quants morts pel camí. Principalment, la reina Margarida, que va abdicar en favor del més que presumpte infidel per salvar el matrimoni amb Mary Donaldson, i de passada, la mateixa institució monàrquica. Dinamarca és un país orgullós del seu règim royal, però no cal passar-se. I en Frederic ha travessat línies. Va amb peus de plom.

El cas és que un altre membre de la reialesa dels Glücksburg és notícia, ironies del destí, per emular el rei. Té el seu cor a Madrid amb una dona (jove) de parla espanyola, xilena en aquest cas. Sembla una broma de mal gust, tal com està la situació, però el cas de Fèlix de Monpezat, de 21 anys, és totalment diferent. El nebot i guapo oficial de la família surt amb l'actriu Mie Sofia Elers, que per circumstàncies de la vida, resideix a Espanya. Evidentment, en Fèlix ni té dona, ni fills, ni està sent deslleial a ningú. Però ves a saber si han fet sopars de parelletes els 4 a l'esquena de Mary de Dinamarca. Sí, una fantasia perversa. Ho reconeixem. Però podria passar.

Felix de Monpezat Instagram
Fèlix de Monpezat / TikTok

En Fèlix estrena romanç amb aquesta jove morena de pare danès i que va estudiar art dramàtic a Copenhaguen, malgrat viure a Espanya des de fa força temps. Aquí continua formant-se professionalment, mentre participa en alguns projectes audiovisuals americans, com la sèrie "Strowlers" o la cinta "Laced Silk". El diari danès Billed Bladet informa del viatge del royal a Madrid per visitar-la, i potser celebrar el dia dels enamorats ben juntets. Un Fèlix que no és príncep, perquè l'àvia Margarida els va desposseir dels títols i els va deixar en comtes, però que sí que té l'etiqueta de molt desitjat. Competeix amb el germà Nicolau, però sembla que podria guanyar la partida. Causa furor. És guapo, ho sap i es dedica incipientment al món de la moda. La càmera li agrada, i viceversa.

Mie Sofie Elers IMDB
Mie Sofie Elers / IMDB

El noi és el setè a la línia de successió i sap que no tocarà tron ni en somnis, cosa que tampoc li preocupa. És fill del díscol príncep Joaquim i la seva primera dona, Alexandra Manley, de la que es va divorciar el 2005 amb un escàndol de grans proporcions inclòs. Viu a Dinamarca aliè, en la mesura del possible, als sidrals que ha armat el seu oncle i rei, però haver trobat l'amor a Madrid el col·loca, involuntàriament, al centre de l'huracà. L'amor, en teoria, és insondable. Mai no saps on el trobaràs. Bé, sempre que no sigui de la reialesa de Dinamarca, perquè aleshores ja pots apostar-t'ho tot. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!