Una de les ofenses de la dreta i la ultradreta espanyoles és la suposada mala relació del nou govern central amb la Corona. És possible que Pedro Sánchez i Felip VI no s'avinguin però les últimes proves demostren que qui està enrabiat, de mala cara i amb por no és el president.

felip mala cara podemos EFE

EFE

Fotos de la cara de restret de Felip quan prenien possessió els ministres, especialment els Podemos. I ara un detall més trampós que posar mala cara. Una tècnica de cineasta per ensorrar la imatge del nou govern Sánchez. Ho destapa un director de cinema, Luis Endera. Com que Zarzuela ha esborrat el tuit,  el director ha esborrat el seu però aquest és el rastre (pressions de la Corona?):

El twitter oficial de Casa Reial ha publicat una foto torta del nou govern. Girada lleument, de manera gairebé imperceptible per l'ull humà però que dona al subconscient una imatge d'inestabilitat. Repugnant tècnica de propaganda ultra. Aquest és el tuit oficial i la foto torta que Zarzuela ha esborrat per l'escàndol:

foto torta nou govern

Casa Reial

Com si fos un vaixell a la deriva, tots els ministres, vicepresidentes i Sánchez com el Titanic, torts, esbiaixats cap a l'esquerra. Subtil per uns, cutre, trampós i penós per tothom. El director de cinema ensenya com ho fa a les pel·lícules:

felip pedro sanchez possessio EFE

EFE

Felip riu pensant que el seu pla perfecte de boicotejar el govern de PSOE-Podemos passa per una foto torta. Cáspita, Leti, me han pillado. I això és el cap de l'Estat.