Quan tot això de la pandèmia acabi, tornarem a veure com la gent s'abraça, es petoneja i es toca sense haver-ho de fer en la distància, amb el colze o amb mascareta. Quan tot això acabi, la reina Letícia suposem que tornarà a anar pels llocs relacionant-se amb la gent. Però mentre tot això no passi, aquest dissabte ens hem sorprès veient la foto que ha penjat un conegudíssim humorista espanyol molt a prop de la reina Letícia.

leticia argentina 2

Letícia (GTRES)

Sergio Fernández Meléndez, més conegut com El Monaguillo, és un col·laborador habitual de diferents programes d'humor de les televisions estatals. Al còmic andalús l'han pogut veure a El Hormiguero, on col·labora actualment, però també a Tu cara me suena, Otra movida, El club de la comedia o Me resbala.

El Monaguillo ha tret la pols al seu àlbum de records i ha rescatat una foto d'ell al costat d'una Letícia somrient, en algun sarao nocturn, possiblement després de veure alguna funció o en alguna entrega de premis. Una foto on es veu la reina maquillada, somrient i amb els pòmuls molt marcats, que acompanya d'un text: "Me acabo de encontrar esta foto de hace años. Totalmente real. Me contó que me escuchaba y le gustaba lo que hacía en radio y televisión, viniendo de ella que es una apasionada de la comunicación y el cine me cargó las pilas. Recuerdo ese día con cariño. Gracias, Doña Letizia."

Immediatament la xarxa s'ha omplert de comentaris. La majoria sarcàstics i sagnants contra la dona de Felip:

monaguillo i leticia tuits 

A Letícia li han plogut hostias como panes per la seva foto amb el monaguillo.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat