Queda poc perquè la família reial comenci les seves vacances. Perdó, segons el diari El Mundo, queda poc perquè arribin uns dies on la família reial, pobrets ells, no tindran ni un sol moment per descansar, tan estressats com van després de tot un any on no paren de donar la mà, de fer el paperot inaugurant coses o de saludar els palmeros. Segons el citat mitjà, "La Familia Real en Marivent: ni vacaciones, ni privadas. Solo Trabajo". La xarxa, amb raó, els va destrossar. Sigui com sigui, queda poc, a finals de la setmana vinent, perquè Felip, Letícia i les nenes aterrin a Palma per passar uns dies a Mallorca. De moment, qui ja s'ha deixat caure per allà és la reina emèrita Sofia. Els Borbons passaran els tradicionals dies d'estiu a ses illes, l'escapadeta de rigor per aquestes dates a Marivent o Son Vent.

elionor leticia estiu GTRES
Letícia amb la seva filla Elionor a Palma / GTRES

No estaran junts molts dies, perquè el pròxim 7 d'agost Felip té previst viatjar cap a Colòmbia, en la presa de possessió del nou president Gustavo Petro. Letícia i les nenes no l'acompanyaran, moment que aprofitaran, amb tota certesa, per fotre el camp d'estrangis, com fan sempre, a un destí que, a diferència de les altres cases reials europees, mai no diuen quin és, ni abans de marxar ni quan tornen. La transparència habitual de la monarquia espanyola tornarà a fer acte de presència quan l'asturiana faci les maletes i s'emporti Elionor i Sofia.

Destí secret

Aniran a un altre destí de costa? Gaudiran del relax d'una platja privada o un resort de luxe amb piscina i vistes espectaculars? Probablement. Tampoc es descarta una destinació més cultural. Sigui com sigui, ni a Mallorca ni al destí secret veurem una imatge que té terroritzada Zarzuela. Una imatge que no volen que es vegi ni en pintura, i que per això fan tot el possible per evitar-la, motiu que justificaria, segons algun mitjà, aquest hermetisme a l'hora de dir a quin lloc van la reina i les seves filles, no sigui cas que algun paparazzi tingui la idea de seguir-les i fotografiar el que no toca.

Elionor Letícia Palma estiu 2020 EP
La família reial, a Palma / EP

A què ens referim? A Letícia en biquini. Una foto que la reina no vol veure a les revistes ni en pintura. "Aunque el verano es una temporada donde solemos andar con menos ropa, esto está completamente prohibido para los miembros de la Casa Real", diuen a Merca2.es.  També expliquen que "La Casa Real cuenta con un protocolo cada vez que la familia real sale de vacaciones para evitar fotografías como las que publicó la revista Semana hace unos años. Esto no solo sorprendió a la sociedad, sino que además disgustó a la Casa Real y a ella en particular, que no quiere que esto vuelva a suceder". Letícia acostuma a tornar de les seves vacances secretes més morena que com va marxar. Però no hi ha manera que es vegi la foto més buscada, la d'ella amb algun biquini. Ni que sigui del seu estimat Felipe Varela, el seu dissenyador de capçalera, o d'alguna marca espanyola per fer país.

leticia enfadada GTRES
Letícia / GTRES

Letícia ha aconseguit, els darrers anys, esquivar la foto més buscada d'Espanya, però hi ha una cosa que es diu hemeroteca que hi és per recordar-li que els seus intents absurds d'evitar que els espanyols la vegin amb biquini, cosa que és el més normal del món, ho fan milions de dones cada any, no sempre van fructificar. Letícia no pot lluitar contra el passat. Fa alguns anys, quan només era princesa d'Astúries, durant les vacances a Marivent, navegant per aigües mallorquines amb la Família Reial, la van retratar banyant-se, prenent el sol i amb un biquini de colors blaus i roses. Les úniques imatges, doncs, de la reina en roba de bany són aquestes:

letizia biquini fortuna Youtube
Letícia en biquini / Youtube
letizia biquini youtube
Letícia en biquini / Youtube

La reina a la popa del Fortuna, el vaixell de Joan Carles, qui ho anava a dir, ben amigui dels seus cunyats, els aleshores ducs de Palma, Iñaki Urdangarin amb ulleres de busseig i la infanta Cristina dins el mar Mediterrani. Pilar Eyre va revelar que les imatges es van captar a prop de la illa balear de Cabrera i haurien costat 150 mil € en el mercat de revistes del cor. Letícia té tirada pel mar i el sol, però té pànic a veure una foto seva amb biquini a les revistes. Ho aconseguirà ocultar novament aquest any?