Pedro Horrach va estar més de 5 anys instruint el cas Nóos i mai va trobar que la infanta Cristina hagués d'asseure's al banc dels acusats. Un cop aconseguida l'absolució de la germana del rei, Horrach va plegar de la fiscalia per muntar un despatx d'advocats. Una maniobra que la pròpia fiscalia li va criticar. De fet, el van obligar a quedar-se fins a presentar el recurs al Tribunal Suprem per augmentar la condemna de 6 anys per al cunyat de Felip VI, Iñaki Urdangarin. Mentre aquest recurs espera torn a Madrid, Horrach es fa el desentès. No en vol saber res del cas Nóos i ha optat per defensar cares conegudes, riques i sospitoses de les Illes Balears.

Infanta Cristina casa real  Sergi Alcàzar 2

Sergi Alcázar

Bartolomé Cursach és el presumpte capo d'una màfia mallorquina. Discoteques, puticlubs, suborn a polítics, extorsió a competidors. Una joia a qui Horrach fa pocs mesos hauria perseguit però a qui ara defensa a canvi d'una minuta de molts zeros. Fins el punt que els seus excompanys l'acusen de fer servir informació privilegiada. És a dir: passar del costat bo al "lado oscuro" no es fa gratis ni tampoc amb les mans buides. 

cursach  @iescolar

La llei no li prohibeix i l'escàndol segueix. Ara ha acceptat de client el marit de Norma Duval. Mathias Khun. La fiscalia balear demana 2 anys de presó per a l'empresari alemany per delicte ecològic en la seva illa privada de Tagomago, a 900 metres d'Eivissa. La jet set paga bé malgrat es passi les normes mediambientals pel tupé.

norma duval i marit GTRES

La infanta Cristina ha quedat definitivament lliure en part per l'absència d'acusació del fiscal Horrach. Queda pendent saber si Urdangarin ingressa o no definitivament a la presó. Amb un fiscal tan particular, ningú no aposta que la germana de Felip VI hagi d'acabar fent un vis-a-vis a Quatre Camins o a Can Brians.