Des que Se Nóos rompió el amor de tanto usarlo i Iñaki Urdangarin li va posar les banyes a la seva dona, la infanta Cristina no aixeca cap. Després de veure les fotos del seu marit amb una altra rossa passejant de la mà,  Ainhoa Armentia, que constataven que el seu matrimoni feia aigües, tothom parla de què passarà a partir d'ara amb la infanta.

Una portada, la de la revista ¡Hola!, la va retratar a l'aeroport, anant a veure a papi Juancar a Abu Dhabi, amb un rictus seriós, trist segons la publicació, amb una maleta que no li esqueia gens, segons Boris Izaguirre, i encara amb l'anell de casada posat.

portada hola cristina

Des que s'ha sabut que més d'hora que tard arribarà el dia que Cristina i Iñaki partiran peres de manera definitiva i es divorciaran, segur que ara a la infanta li venen tots els mals i remordiments d'haver estat al costat d'ell tant de temps, fent paperots com el del judici i els seus "No me acuerdo".

Des que s'ha sabut que Cristina i Iñaki no fan pinta que tornin a estar junts, algun mitjà espanyol ja ha posat damunt la taula els noms de possibles candidats que podrien tornar a ocupar el cor de la infanta.

infanta cristina gtres

Infanta Cristina / GTRES

Alguns noms, certament surrealistes i esperpèntics d'imaginar-los al costat de la borbona. El diari El Mundo, sense anar més lluny, especulava amb una llarga llista, "Candidatos no faltan. Plantéenselo, señoras", els hi recomanaven a Cristina i a la també soltera germana seva, la infanta Elena.

En la llista de possibles candidats hi havia noms com Bertín Osborne, el president del Reial Madrid Florentino Pérez o el presentador Joaquín Prat. També empresaris i gent amb pasta "y posibles", com el duc d'Alba, Carlos Fitz-James Stuart ("está muy solo en el Palacio de Liria") o Luis Gasset (director d'Ansorena, "se mueve con aristócratas después de romper con Ágatha Ruiz de la Prada y es un acompañante muy pintón").

fernando leon

Fernando León / EP

És clar que per pintón, un altre dels noms que han tornat a escena. Un vell amic, algú del passat i a qui algun mitjà li encantaria que fes somriure Cristina com ho feia en el passat. VozPopuli assenyala Fernando León, regatista canari establert a Barcelona, como "una de las ilusiones que hizo a la infanta Cristina instalarse en la Ciudad Condal".

Com es van conèixer? Un misteri, "pues mientras muchos aseguran que fue durante un curso de vela que él impartía, otros apuntan a que les presentó Carlos Morales, también regatista canario, y novio de su prima Alexia. Otra versión señala que la amistad entre rey Felipe VI y Fernando León, con quien preparó los Juegos Olímpicos de 1992, les unió".

fernando leon2

fernando leon3

Fernando León, a la dreta de Felip

Sigui com sigui, el citat mitjà ho té clar i salta a la vista: "Este atractivo hombre de ojos azules cautivó a la infanta Cristina con la que compartía grupo de amigos y libertad en Barcelona. Aunque esta relación no fue confirmada, muchos dan por cierta esta relación".

MujerHoy van, si fa no fa, en la mateixa línia: "Estaba enamorada de Fernando León, un atractivo regatista canario, hoy cuatro veces olímpico y medalla de oro en Atlanta, en 1996, al que había conocido como profesor en un curso de vela. Ella se integró en su grupo de amigos para pasar desapercibida y poder moverse por Barcelona con libertad".

Hi haurà un revival? Molts ho voldrien, però el temps ho dirà.