Leonor segueix els passos de Felip VI. Ha estudiat batxillerat internacional fora d'Espanya, va realitzar la formació militar durant tres anys, va estudiar a la universitat pública a Madrid i va cursar en Màster als Estats Units. Precisament, a Washington és on va viure el seu autèntic època de descobriment. Un viatge amb el que va madurar i va créixer com a persona, a més va superar la seva ruptura amb Isabel Sartorius. Va viure amb Pablo de Grècia, el seu primer i millor amic. Al costat d'ell va compartir molt bons moments i se li va fer més fàcil passar tant temps fora de casa.

Felipe va ser testimoni dels primers mesos de relació de Pablo de Grècia amb la seva esposa, Marie-Chantal. L'actual rei d'Espanya va poder gaudir als Estats Units d'un anonimat que mancava a Espanya. Va llogar un pis d'estudiants al costat del seu cosí, molt a prop del campus en el que estudiaven. Podia sortir a fer un tomb amb bicicleta o menjar-se una hamburguesa en un restaurant. Coses què a Espanya mai va gaudir. Era feliç.

Felipe VI Washington
Felipe VI Washington

Marie-Chantal coneixia llavors la nord-americana Gigi Howard, una dona bellíssima que havia treballat com a model i que va estudiar Ciències Polítiques en la Georgia Southern University. Ella va ser l'encarregada de presentar-la-hi a Felipe. Segons diversos periodistes especialitzats en Casa Reial, la connexió entre ells va ser immediata. Tanmateix, la premsa els va descobrir ràpidament. Es va acabar aquesta llibertat.

Hugo Arriazu els va descobrir en una escapada a l'illa caribenya de San Martín. Van anar acompanyats de Pablo de Grècia i Marie-Chantal. Els periodistes no van tardar a posar-li nom. "Van anar a banyar-se i van sortir agafats de la mà. Hi havia abraçades i algun petó. Jo no m'ho podia creure", ha arribat a confessar aquest 'paparazzi'.

Felipe i Gigi van començar una relació. Aquell estiu el príncep no va voler tornar a Mallorca per visitar la seva família perquè estava acabant els seus estudis, però realment estava enamorat. Se'ls va veure agafats de la mà fent un tomb per Manhattan, esquiant a les muntanyes de Colorado, fins i tot van visitar Madrid.

Felip VI i Gigi Howard efe
Felip VI i Gigi Howard efe

El paparazzi va voler descobrir més coses de Gigi Howard, però el van agafar

Hugo, el famós paparazzi, no es va conformar amb les fotografies del príncep amb Gigi. Necessitava més informació i per a això va contractar un detectiu que es va encarregar de punxar el telèfon del pis de Gigi Howard a l'Upper West Side. El detectiu va descobrir la identitat de la jove, però quan Hugo es dirigia a l'habitatge de la model se li va creuar un cotxe del qual van baixar dues persones que el van interceptar.

Era l'FBI i va ser detingut, acusat d'escoltes il·legals. El 'paparazzi' va ser condemnat a Nova York a sis mesos en Rikers Island, dels que va complir dos mesos i mig després de sortir en llibertat condicional. Gigi va haver de personar-se en el judici on va declarar que no era parella de Felipe.