Felip VI ja no s'amaga davant de ningú. La seva relació amb Letizia és totalment morta. Els reis haurien optat pel cessament de la convivència seguint l'exemple de Juan Carlos i Sofia, ja que un divorci hagués estat un escàndol per a la corona espanyola. Tampoc no era una cosa que la reina contemplava perquè això implicava separar-se de Leonor i Sofia, que viurien en Zarzuela amb el rei, així que va acceptar amb resignació la seva vida en la institució. El 2012 van viure una gran crisi, discutien tots els dies i des d'aleshores no han solucionat les seves diferències, només s'han complicat més.

Ara se sap que aquesta crisi dels reis deriva en un problema personal més greu, i no precisament en la situació de la corona en aquella època. Ni el cas Nóos, ni les malifetes de Juan Carlos. Els reis discutien per una infidelitat. En una campanya de desprestigi que s'ha iniciat contra Letizia, Jaime del Burgo ha destapat que la reina va ser infidel a Felipe amb ell durant diversos anys. Un escàndol que Zarzuela ha guardat amb pany i clau durant una dècada.

Felip VI, a Formigal
Felip VI, a Formigal

Felipe s'escapa tots els caps de setmana amb la rica hereva

Ningú no sabia absolutament res, a excepció de la família Borbó, per aquesta raó Felipe i Letizia intentaven fer una vida el més normal possible. Es deixaven veure junts i enamorats, era una petició de Casa Real per la institució. Compartien algun pla de parella, fins i tot familiar amb les seves filles o la reina Sofia. En els actes institucionals apareixien junts sempre, la reina portava la veu cantant, però el rei es va cansar de tot allò. Des que Leonor i Sofia ja són prou grans i no viuen a Zarzuela, ja no tenen per què amagar-se. El fill de Juan Carlos va revelar als mitjans de comunicació que la seva vida era molt més avorrida sense elles.

En els últims dos mesos, des que se sap que Letizia ha estat infidel a Felipe, el rei ha passat set de vuit caps de setmana fora de casa, amb els seus amics de la infantesa, com Álvaro Fuster. Aquests només l'han encobert perquè no es descobreixi qui l'acompanya realment.

Felip VI, a Formigal
Felip VI, a Formigal

El pare de Leonor i Sofia es veuria des de fa temps amb una amiga molt especial, es tracta d'una rica hereva de la qual no es coneix en el dia d'avui la seva identitat perquè els escortes de Casa Reial que li acompanyen s'encarreguen personalment d'evitar qualsevol tipus de fotografia. El va acompanyar a les seves escapades a Formigal o Baqueira, però ho va fer per separat. Es retrobava amb Felipe al restaurant o a l'hotel. Fora d'això era una persona més, completament anònima, ningú no s'imaginava que podria tenir relació amb el rei.

Felipe no ha aconseguit perdonar Letizia i ja és història per a ella. Ara mateix l'amor de la seva vida és aquesta misteriosa dona amb qui passa pràcticament tot el temps lliure.