La vida ha canviat dràsticament per al rei Felip i la reina Letícia. És la primera vegada en 18 anys que els monarques estan completament sols a la Zarzuela. I així serà, almenys, durant els propers dos anys.

D'una banda, la princesa Elionor, després de passar dos anys en l'UWC Atlantic de Gales, aquest curs el passarà a l'Acadèmia Militar de Saragossa. Mentrestant, la infanta Sofia ha deixat el niu per seguir els passos de la seva germana i cursar Batxillerat internacional a Gal·les. I això ha deixat en completa solitud Felip i Letícia.

Felip i Letícia, cada un pel seu costat

Una situació que fa 18 anys que els reis no experimenten. Un bon moment per recuperar el temps 'perdut'. No obstant això, de moment estan anant cadascú pel seu costat. No estan precisament recuperant la seva intimitat. Fan bastanta vida per separat i fins i tot hi ha moltes nits en les que no dormen junts.

Felipe i Letizia efe
Felipe i Letícia EFE

Letícia, pel seu costat, va estar la setmana passada a Londres, representant a la casa reial el Dia Mundial de la Investigació en Càncer, una jornada organitzada per l'Associació Espanyola contra el càncer (AECC) i cerca impulsar la investigació, millorar les taxes de supervivència i la qualitat de vida dels pacients.

Mentrestant, Felip porta dos caps de setmana fora de palau. Aquest cap de setmana va estar a Saragossa visitant la seva filla Elionor. Va anar sense la reina Letícia. Mentre que la setmana anterior va estar a Gijón, assistint al casament del seu fillol. Allà també va anar en solitari.

Felip reconeix que s'avorreix amb la reina Letícia

Un Felip que, a més, reconeixia recentment que amb la reina Letícia s'avorreix. Ho va dir en el Tribunal Suprem després de l'acte d'obertura de l'Any Judicial. "La reina i jo estem molt sols. Ara ens avorrim una mica", va reconèixer Felip, segons recull Monarquia Confidencial. Com ja n'advertim des de fa temps en aquest mig, cada un va pel seu costat, sense preocupar-se per la vida en comú ni recuperar la intimitat que no han tingut en les dues últimes dècades.

Felip també va tenir temps per parlar de les seves filles. "És una alumna avantatjada perquè la seva germana li ha obert camí allà", va dir sobre Sofia. "El primer any és dur. Ens ha passat a tots", va dir sobre Elionor. "Més d'un company de Elionor ha abandonat el procés, després de prendre part en l'entrenament realitzat al camp de maniobres de San Gregorio", va afegir.