Felip VI ja no trepitja Zarzuela els caps de setmana, pràcticament viu en un altre lloc. Des que es va fer pública la suposada infidelitat de Letícia al rei amb Jaime del Burgo, el monarca s'ha separat totalment de la mare de les seves filles, amb qui no tindria cap relació des de finals de 2012, quan van passar la seva gran crisi per culpa d'aquest engany. Fa uns mesos es inici una campanya de desprestigi contra la monarca, precisament per apartar-la de la corona i posar-la al seu lloc. En l'última dècada ha estat ella la gran protagonista deixant el pare de Leonor i Sofia en un segon i discret pla, una cosa que la corona no podia consentir més temps. Es creu que darrere d'aquesta campanya de desprestigi hi hauria Felip, fins i tot Juan Carlos.

I si Felip realment volia destrossar públicament Letícia per veure's amb el seu nou amor? Nou per a tots els que han descobert la veritat d'aquesta història perquè fa anys que pel rei es veu en secret amb aquesta misteriosa dona. Es tracta d'una rica hereva amb qui té una gran complicitat. Tots els caps de setmana que no té un compromís institucional o familiar s'en va amb ella, tanmateix són els seus amics de la infantesa, enemics de la reina, els qui els encobreixen perquè res no surti a la llum pública.

Felipe a Sòria
Felip a Sòria

Álvaro Fuster ajuda Felip a ocultar la rica hereva

Aquest cap de setmana Felip ha estat molt pendent de la seva mare, que va rebre l'alta hospitalària dissabte passat. Una vegada que va arribar a Zarzuela va fer les maletes per marxar amb la seva amiga. Letícia es va quedar a casa, completament sola, ja que Leonor i Sofia tampoc no van venir a veure la seva àvia. La família està totalment trencada, però el matrimoni està totalment acabat.

Felip VI, a Formigal
Felip VI, a Formigal

Aquest cap de setmana Felip ha acudit al cinema amb el seu amic Álvaro Fuster, ja ni tan sols fingeix fer-ho amb Letícia. Era una de les poques aficions que compartien junts. Segons informen diverses fonts, van anar a veure la cinta documental Hispanoamèrica, que dirigeix José Luis López-Linares. I la seva presència en el MK2 Cinema Pau de Fuencarral no va passar desapercebuda als presents. La sessió va començar a les 18 hores. Felip no va dormir aquella nit a casa, tampoc la següent. Es va quedar a la casa d'Álvaro Fuster en Pozuelo de Alarcón, una vegada més. Com venim informant des de fa mesos, aquest és el refugi per veure's amb aquesta amiga especial. L'acompanyen els seus escortes que són els encarregats que no es filtri cap fotografia. Ja es van veure a Formigal i a Baqueira.

Una vegada que Felip va tornar a casa es va trobar la cara de pocs amics de Letícia. La convivència entre ells s'ha fet insostenible i el rei no sap com escapar-se d'aquest malson.