La família de Felip VI està posant en perill la seva relació amb Letícia. Els problemes de Joan Carles i Iñaki Urdangarin han estat motiu de diverses discussions en el matrimoni, que l'any que ve celebrarà dues dècades casats. L'escàndol que va esquitxar l'exduc de Palma va erosionar per complet la monarquia, però també va estar a punt de carregar-se la relació dels reis d'Espanya.

Letícia estava enfadada amb Felip per no frenar-lo a temps. Tots eren coneixedors que Iñaki Urdangarin no era blat net, especialment Joan Carles I i la infanta Cristina, que es van salvar, per pertànyer a Casa Reial i per la 100% implicació de l'exduc. Des d'aquest episodi, l'actual reina va fer pinya amb tota la família del seu marit. No pensa permetre que la corona desaparegui. Està disposat a aconseguir el regnat de Elionor en el futur.

Letizia en l'homenatge a les víctimas de la pandèmia
Letizia en l'homenatge a les víctimas de la pandèmia

La reina va ser qui va ordenar a Felip que prengués mesures amb la seva família. O el seu matrimoni i les seves filles, o la seva família. Amb aquest ultimàtum i molt a la seva pena,| el rei va començar a apartar tots els membres de Casa Reial. Només es van quedar ells com a reis, les seves filles com a princesa i infanta i Sofia i Joan Carles com a emèrits. Un dur cop per a les seves germanes, que van quedar totalment oblidades.

Joan Carles torna a provocar una crisi entre Felip i Letícia

La següent decisió difícil de prendre per a Felip va ser exiliar el seu pare. L'agost de 2020, Juan Carlos es va instal·lar a Abu Dhabi. Des d'aleshores els reis han evitat qualsevol tipus de trobada pública amb Juan Carlos, Elena o Cristina, així com amb els fills d'aquestes.

Felipe s'apropa a Juan Carlos
Felipe s'apropa a Juan Carlos

José Apazarena, autor del llibre 'Els homes de Felip VI', revela que Felipe i Letizia van afrontar una gran crisi matrimonial amb l'escàndol d'Iñaki. Per la pressió mediàtica, l'actual reina ho va passar molt malament. "Han tingut alguna crisi". Apunta que "Letizia ho va passar molt malament amb tot el tema Urdangarin i va començar a anar-se'n per allà amb amigues", segons l'autor. "M'han explicat que li van donar un toc d'atenció i va rectificar", afegeix.

Però encara que es diu que el matrimoni estaria en el seu millor moment, és totalment fals. Juan Carlos vol tornar a Espanya. De fet, Casa Reial li ha donat llum verda a l'emèrit per tornar a Espanya de forma temporal. Això ha provocat una nova discussió en el matrimoni. Letizia no vol veure el seu sogre a Espanya ni en pintura. El vol lluny. Ja no es fia d'ell. Una revenja per portar-se tan malament amb ella quan va arribar a Zarzuela el 2003.