Tot el que embolica a Casa Reial és un misteri. A més d'un li agradaria que s'instal·lessin càmeres a Zarzuela i es pogués veure que succeeix al seu interior. Tanmateix, els reis són molt discrets amb la seva vida privada. Tant que són massa hermètics i no connecten amb els espanyols, especialment Letícia, que, encara que és una de les reines més aclamades a nivell mundial, perd punts pel seu caràcter fred i calculador que la fan distant. Li falta naturalitat. Felipe es veu molt més planer, però no com el seu pare. De moment, l'actual rei no està embolicat en cap polèmica relacionada amb diners o dones.

Felip VI és molt més proper i amable que Letícia. Prova d'això està en els actes als quals acudeix. Ell sempre parla amb tot el món, s'interessa per la ciutadania, mentre que ella desapareix ràpidament i contesta amb arrogància.

Com de poc que se sap de Felipe i Letizia, així com de la resta de la família, és gràcies als experts a Casa Reial, com Pilar Eyre, Jaime Peñafiel, entre molts d'altres. Alguns fins i tot han escrit biografies no autoritzades o llibres amb secrets i anècdotes molt curioses. Casa Reial mai no ha confirmat ni desmentit cap rumor.

George Kebab
George Kebab

Felipe i Juan Carlos, aficionats als kebabs

'Socialité' va descobrir l'any passat per casualitat un restaurant de menjar ràpid que es vanagloria de ser proveïdor oficial de la Casa Real. Felip VI encarrega el menjar en moltes ocasions, és un dels seus establiments favorits. Es tracta del libanès George, on compra una bossa atapeïda de kebabs, durums i xauarmes. Són uns dels plats favorits del rei. Tanmateix, Letizia li controla molt la dieta i no se'ls pot menjar en gaires ocasions. És una cosa que també fa en secret. Envia el seu guardaespatlles. "Venien els guardaespatlles i es portaven 7 o 8".

George kebab telezinco
George kebab telezinco

És un gust que comparteix amb Juan Carlos. A la família Borbó sempre li ha agradat aquest tipus de cuina. La reina Sofia, com a bona grega, l'apassionen. Ella era més permissiva amb aquest menjar. L'emèrit es posava les botes. "Felipe els demanava en la seva època d'estudiant", deia el cuiner a la reportera.

El local de George i la seva dona Amal es troba a Moncloa, a prop de la residència oficial dels reis. El xef és una persona molt estimada en Zarzuela. En alguna ocasió li han trucat per preparar els menjars a les recepcions de delegacions àrabs.

De tota manera, reconeix que fa uns anys que ja no criden."Van deixar de trucar. Crec que va ser amb el tema de l'emèrit. Potser estaven embolicats, o jo què sé".