Felip i Letícia es troben en un moment delicat del seu matrimoni. De fet, segons diverses informacions no existiria matrimoni. Fa uns mesos Jaime del Burgo va destapar que la reina havia estat infidel al rei amb ell durant diversos anys. Aquest va ser el veritable motiu de la crisi dels reis a finals de 2012. No van aconseguir superar-la perquè el monarca no podria superar una mentida, es va sentir traïda i humiliat de la dona que es va enamorar i amb la qual va estar decidit a formar una família. La va defensar per tots els mitjans davant dels seus pares.

Joan Carles i Sofia no volien que Felip es casés amb Letícia per ser una plebea. A més, era divorciada del seu professor d'institut, a qui va conèixer amb 17 anys, de pares separats, agnòstica confessa i algunes persones que la coneixen asseguren que republicana. Les seves amigues de Mèxic van assegurar que mai no es va fixar en el llavors príncep. No li agradava, mai no li va semblar atractiu. No era el tipus d'home que ella buscava. Però la mare de Leonor i Sofia era una dona molt ambiciosa i no anava a deixar passar aquesta oportunitat.

Felipe amb Colom i Letizia i
Felip amb Colom i Letícia i

Ni Joan Carles i Sofia no es van casar enamorats ni Felip i Letícia, almenys ella. El príncep ha conquerit moltes dones, encara que formalment només en coneixem quatre. Gigi Howard, Isabel Sartorius, Eva Sannum i Letícia. Totes podrien haver estat candidates a reines, la noruega ja ho tenia fet, el príncep preparava el seu casament amb ella, però l'emèrit es va encarregar personalment de trencar totes aquestes relacions exercint pressió mediàtica, amb la seva actual nora no ho va aconseguir.

Felip recupera el contacte amb el veritable amor de la seva vida

Es diu que Felip hauria estat vist en companyia d'amics de la infantesa i també amb una dona del passat. Es parla d'una rica hereva coneguda entre la jet set. Amb ella s'hauria vist aquests últims caps de setmana en què s'ha escapat de Zarzuela. Els seus amics només l'encobreixen per no aixecar sospites. Estan contents perquè els ha explicat que en l'àmbit privat ja no està amb Letícia. Els escortes protegeixen el rei. Eviten que qualsevol pugui fer fotografies. No poden veure's junts, per això es veuen en cases d'amics o van als restaurants per separat.

Amics propers a Felip asseguren que en el passat ja va estar molt enamorat d'ella i ara més. Ella també va fer la seva vida quan el rei es va casar amb Letícia i es va casar. Ara ambdós han tornat a coincidir en el moment perfecte.

Felipe dona 8M GTRES
Felip dona 8M GTRES