El twitter oficial de Casa Reial és un publireportatge. Cada gestió que diu que fa Felip s'anuncia a bombo i plateret. La solidaritat quan es llueix no és solidaritat. és caritat. I el cap de l'Estat esta obligat a fer la seva feina. Els mitjans monàrquics han protegit la Corona no publicant els escàndols de corrupció fins que han sortit a la premsa estrangera. Però corren a publicar "Felipe consigue 1 millón de mascarillas chinas". Ara el rei no espera a filtrar-ho a La Vanguardia o ABC sinó que ho penja a twitter:

felip microscopi GTRES

GTRES

El Borbó anuncia que ha mediat amb dues empreses orientals, Alibaba i Huawei i les etiqueta al compte oficial de Casa Reial per fer-los publicitat. Alguns pregunten si cobra comissió per cada mascareta i cada test. Joan Carles cobrava per cada barril que entrava a Espanya com va dir Peñafiel: El rei cobrava comissió per cada barril de petroli saudita. Els testos s'assemblen a les olles:

Joan Carles  Fahd Arabia  Saudita 1994 EFE

leticia felip xina efe

GTRES

La xarxa està molt farta que l'adoctrinin, i ara ja sense premsa, directament des del twitter de Casa Reial, i escriuen això al compte de oficial de Felip:

També té mala sort el rei que l'empresa que facilita el material es digui Alibaba, com el del conte de Les mil i una nits que era un pobre llenyataire persa però envoltat de quaranta lladres.