La publicació més cruel contra la Corona és el BOE. Divendres passat, dissimuladament, el Butlletí Oficial de l'Estat va publicar un Reial Decret d'un sol article: "Se suprime la Secretaría de Su Majestad el Rey Don Juan Carlos". Signat: Felipe R. Aquest erre punto es Felipe Rey. El fill es posava d'acord amb el govern en funcions de Pedro Sánchez per deixar el seu pare i rei emèrit sense despatx, ni secretari ni funcionaris que li donin suport. A partir d'ara, que Joan Carles s'espavili sol amb la seva fortuna personal. Ha indignat Jaime Peñafiel.

joan carles renyat GTRES

GTRES

Felip suprimeix el suport i assistència que fins ara gaudia Joan Carles. Peñafiel ho interpreta al digital LOC: "Operación de acoso y derribo. ¿Por parte del hijo o de la nuera? Olvidan que siempre será rey. Les guste o no a Felipe y a Letizia. ¿Le echarán también de Zarzuela? A veces, hay gente que odia a quien le hace sentir la propia inferioridad". El degà de les cròniques de la monarquia té clar qui mou els fils, Letícia i Felip, i què pretén el moviment, que no es fa amb expresidents del govern o autonòmics. Li fan la jugada a l'octogenari per venjança, odi i despit. La foto que ho il·lustra millor és aquesta: 

caiguda rei joan carles GTRES

GTRES

Si el vell cau, que caigui sol. Felip ni s'ho mira i Letícia de reüll, sense moure un múscul. Segueix la crònica "A Don Juan Carlos su hijo le ha dejado en el mayor limbo vital que se conoce. Es como si se hubiera apoderado de ellos un furor por la destrucción de su persona". El millor ve al final. Si Joan Carles no té oficina, ni secretariat ni despatx, com el podran convidar a res? Felip signa la mort civil del seu pare: "Si alguien desea contactar con el Rey para una invitación o para solicitar su real presencia, ¿cómo se hace? ¿Cuál es el camino? ¿Se le llama al móvil? ¡Qué triste es todo!". Entre hilarant i penós.

felip joan carles gtres

GTRES

Als 81 anys, Joan Carles va fora. Qui vulgui convidar-lo a un acte que li enviï un whatsapp. La venjança és de mediocres.