Quantes històries, d'amor, d'amistat, o del que sigui, han començat a la barra d'un bar. Quantes confidències, quants secrets, quantes confessions han tingut lloc davant d'una copa, sovint, amb el barman fent de psicòleg o de espatlla en la qual plorar i abocar tot el que sentim. De vegades, però, aquests moments tenen lloc entre dos desconeguts. I això és el que ha passat amb ni més ni menys que el rei Felip com un dels protagonistes, per sorpresa de l'altre parroquià.

Feliciano López i Felip VI / EuropaPress
Felip VI / EuropaPress

Normalment costa trobar-se cara a cara amb el rei, sol, tranquil·lament, sense el seu seguici de palmeros, escortes, membres de seguretat, de protocol i tot el Sant Cristo Gros amb el qual viatja el monarca. Difícilment trobarem el Borbó sol i podrem compartir inquietuds o converses intenses o frívoles. És el que té ser el rei d'un país i que no estiguis sol gairebé ni quan vas al lavabo a fer les teves necessitats. Però de tant en tant hi ha confluències astrals que així ho permeten. Felip ja va deixar al·lucinats molts ciutadans madrilenys quan el van veure el passat dissabte 11 de maig a la tarda, en ple centre de la ciutat, prop del carrer Fuencarral, de botigues, comprant amb bosses a la mà, sense Letícia, com si fos un ciutadà més disposat a passar la tarda de dissabte fent el que fan molts.

Felipe VI
Felip VI / GTRES

Ara, el que s'ha quedat amb els ulls com a taronges és un tiktoker nordamericà que encara ara es pessiga. Explica el Huffington Post que @permanentmarcus1 va coincidir amb el Borbó en un esdeveniment i ho ha mostrat en un vídeo al qual ha batejat com a El rei i jo som amics. Explica que es trobava als Estats Units, al seu país, on el tal Marcus treballa com a fotògraf, i estava en un esdeveniment que no recorda exactament quin era. Gent important de tota mena, això sí, i membres de govern. Un esdeveniment privat i arriba l'hora del descans. Ell se'n va al bar a prendre alguna cosa, sense alcohol, i es troba "un senyor molt maco anomenat Felip" amb el qual va començar a parlar de com estava i diferents temes. Per exemple, sobre Espanya, concretament... de Lleó. Una conversa de cinc minuts que va acabar quedant que si algun dia es veien a Espanya, perquè el tiktoker viu aquí, anirien a prendre alguna cosa.

discurs Felip tele EFE
Felip / EFE

Després de la trobada, i quina va ser la seva sorpresa quan un dia, prenent una cosa amb la família, surt Felip a la tele i ell va exclamar "eh, conec aquest tio". Sorprès, va voler saber qui era el mateix tipus afable, segons ell, amb el qual havia parlat de Lleó, i per què era tan important com per sortir a la tele, moment en que li van dir que el tal Felip era en realitat el rei d'Espanya... Per cert, petició final de Marcus, a veure si el rei compleix la seva promesa i es veuen. I per demanar, que no quedi, espera que el convidi a prendre una copa al Palau Reial, "pels vells temps".

@permanentmarcus1 El Rey y yo somos amigos 😂🇪🇸 #americaninspain #spain #españa #castillayleon #livingabroad #americanineurope #madrid #español #felipevi ♬ original sound - Cousin Marcus in Spain 🇪🇸

Complirà la seva promesa Felip? 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!