Jesús Ortiz s'ha mantingut sempre en un discret segon pla, no obstant això, hi ha vegades que no ha pogut evitar pronunciar-se per aclamar els assoliments de les seves estimades netes, especialment de Leonor, que aquest any es va graduar en acabar batxillerat internacional a l'internat de Gal·les i va complir la majoria d'edat. Se sent molt orgullós de la princesa i futura reina d'Espanya.

El periodista es va divorciar de Paloma Rocasolano fa gairebé tres dècades perquè la convivència s'havia fet insostenible. Quan va obligar tota la família a instal·lar-se a Madrid i deixar Astúries, ja no hi havia una bona relació. Jesús va començar a sortir molt sovint amb una companya de feina, que en el dia d'avui és la seva actual dona. Es parla d'una infidelitat a la mare de les seves filles, però són només rumors. El cas és que el comunicador va començar una nova vida al costat d'Ana Togores.

Jesús Ortiz Paloma Rocasolano Leonor GTRES
Jesús Ortiz Paloma Rocasolano Leonor GTRES

Amb ella porta més de dues dècades de feliç matrimoni. Es van casar uns mesos abans que Letizia amb Felipe. Tanmateix, al casament dels prínceps no va poder assistir perquè Juan Carlos i Sofia no van voler que es veiés una família totalment trencada, Jesús i Colom van haver de fingir estar molt enamorats i ser una família unida.

Jesús Ortiz no veu Leonor i Sofia tant com li agradaria

Letizia ha tingut menys relació amb el seu pare que amb la seva mare, la complicitat amb ella és més evident. A la reina mai no li ha caigut gaire bé la parella de Jesús. Ana Togores té la mateixa edat que ella, s'emporta més de vint anys amb el seu pare.

Malgrat això, Letizia mai no ha volgut que Leonor i Sofia creixin sense la presència del seu avi. El dia de reis sempre anaven a menjar amb ells i rebre els regals. Tanmateix, amb la pandèmia és una data que havien deixat oblidada fins aquest últim any, que només van anar a prendre el cafè.

Jesús Ortiz veu molt poc les seves netes, potser fins i tot menys que la reina Sofia. I això és per culpa de la poca o nul·la relació que Letizia té amb Ana Togores per un atac de gelosia. La reina no se sent igual d'estimada. Per això, no vol que Leonor i Sofia estiguin amb Ana. No la considera una bona influència.

Ana Togores
Ana Togores