Després de l'èxit majúscul de Pilar Eyre amb el seu llibre Yo, el rey, que amb només un parell de dies ja és a dalt de tot de les llistes de més venuts, s'esperava amb ganes la seva presència al Deluxe per explicar més detalls sobre la figura de l'emèrit. I vaja si ho ha fet. Un llibre, per cert, que ja ha despertat malestar entre segons quins cercles propers a Zarzuela: "La editorial de mi biografía de don Juan Carlos ha recibido llamadas amenazantes".

eyre deluxe reis 2

Pilar Eyre al 'Deluxe' (Telecinco)

Entre les coses menys conegudes que l'escriptora catalana ha explicat sobre l'emèrit, hi ha una de molt sucosa, arran del ja sabut per tothom que "El rey Juan Carlos siempre ha tenido una gran pulsión sexual y necesidad de afecto". Afecto, s'entén, lluny del llit de matrimoni. La llista d'amants és llarga, igual que la mida de les banyes de la seva dona. Però tot i així, va ser sorprenent constatar una realitat que molts albiràvem, però que encara no s'havia verbalitzat. Estava clar que Joan Carles no sentia, sent ni sentirà per Sofia cap mena d'atracció: "Nunca ha habido amor ni atracción entre ellos, ya en el mismo viaje de novios él le fue infiel a ella". Que van mantenir relacions sexuals perquè tocava i perquè la corona tingués futur. Però sobta que un cop aconseguit, hagin tancat la paradeta de manera tan fulminant. Ni que fos una tarda tonta. Però res de res: "Cuando nació el Rey Felipe dejaron de tener relaciones sexuales, y hasta hoy". Cero patatero. Ni un sol coit reial des d'aleshores.

eyre deluxe reis 3

Pilar Eyre al 'Deluxe' (Telecinco)

Cap dels dos recorda, doncs, com són les parts íntimes de l'altre. Felip ja té 52 anys, així que sumin. El que no oblida Joan Carles, mirant-se el seu propi cos, són les pallisses que va rebre quan va ser maltractat en l'internat. Eyre va revelar que Joan Carles, quan era Juanito, va rebre de tal manera que el rei, que llavors "solía ir descuidado con abrigos viejos de su padre, sigue teniendo hoy día marcas en su cuerpo de las palizas que le dieron en el colegio". Comprin el llibre. Sabran molt més.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat