Per molt que a Zarzuela vulguin tapar les misèries dels Borbons, per molt que a palau en facin bandera de l'hermetisme, no ho poden controlar tot. Letícia ja ho voldria, se sulfura cada vegada que hi ha filtracions o que algú buida el pap més del compte. Tot i així, Deu n'hi do com calla molta gent, com amaguen el cap sota terra i com han passat molts anys de regnat permetent que s'esbombin quatre coses i no els molts escàndols que es podrien esbombar. En aquest sentit, quien se lleva la palma és el rei Joan Carles, protagonista de la majoria de situacions vergonyoses a la monarquia espanyola dels darrers anys.

joan carles felip GTRES
Joan Carles i Felip GTRES

L'emèrit viu apestado a Abu Dhabi, ben lluny del seu fill Felip, perquè no taqui encara més la imatge de la monarquia espanyola. I ben lluny també de Letícia, que no el vol ni veure. Un retir daurat massa bo per la gran quantitat de situacions lamentables que ha protagonitzat el pare del rei i que en qualsevol país civilitzat haurien d'haver suposat unes penes molt més dures que no enviar-lo a viure amb tots els luxes als Emirats Àrabs. Sense oblidar cada vegada que torna com si res, enfotent-se en la cara dels ciutadans, a competir a les regates i regalar-se tiberis amb els seus amigotes de Sanxenxo. I lamentable també que li ho permetin. Però mentre feia el hihihaha amb els amics o amb la seva filla Elena, s'estan tornant a difondre algunes informacions del seu passat i les relacions que va tenir, Bárbara Rey a banda.

Bárbara Rey GTRES
Bárbara Rey GTRES

El digital Monarquía Confidencial s'ha posat en contacte amb l'entorn més pròxim al monarca i aquest ha deixat entreveure "su preocupación por las repercusiones para la imagen de don Juan Carlos". I és que aquestes fonts asseguren que "varios de los ex escoltas del emérito" estan darrerament més preocupats que de costum. Tot i que asseguren que sempre protegiran Joan Carles i que mai explicaran aspectes personals de l'emèrit que li pertanyen, sí que comenten, referents a la seva intimitat, que algunes coses que s'estan publicant  “abren nuevos interrogantes en relación al aspecto económico”. Tampoc agrada el que ha explicat Ángel Cristo Jr., fill de Bárbara Rey, en un programa de televisió sobre les suposades fotografies que ell mateix va fer-li a l'emèrit quan es reunia amb la seva mare. "Varios miembros del servicio de seguridad que en su momento prestaron sus servicios a proteger al padre de Felipe VI están en alerta. Muchos escoltas han sido, y siguen siendo fieles a don Juan Carlos. Aunque han sido testigos de varias situaciones, les preocupa que esta afecte a su imagen”, confessen al citat mitjà.

Ángel Cristo Jr
Ángel Cristo Jr

De moment, silenci sepulcral a Zarzuela, consideren que són coses privades de Joan Carles, però a ningú enganyen, ja que les fonts i el que pensen els ex escortes de la Casa Reial, li treu la son a Felip i Letícia: "estas nuevas informaciones que circulan alrededor de su padre le preocupan a Felipe VI, porque puedan perjudicar a la Institución. Parece que es una cuestión que no cesa. Es un quebradero de cabeza para el rey. Le preocupa la Institución y también lo que puedan pensar los españoles, después de tanto tiempo”.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!