Felip i Letícia han intentat aparentar normalitat en la seva última aparició internacional. La setmana passada van realitzar el primer viatge internacional, en aquesta ocasió als Països Baixos. Allà es van retrobar amb Guillem i Màxima d'Holanda. És una monarquia amb la que tenen una bona relació. Amalia d'Holanda, futura reina, com Elionor, va viure uns anys a Madrid i el rei d'Espanya és el seu padrí. Els monarques es van mostrar molt entusiasmats amb aquest viatge. Tanmateix, la realitat és ben diferent. Els pares de Elionor i Sofia van demanar de dormir en habitacions separades al Palau Reial d'Amsterdam, on es van allotjar dues nits. De cara al públic ambdós mostraven mirades còmplices i alguns gestos d'afecte, com aquesta manera de Felip d'agafar la seva dona per la cintura quan suportava un important dolor de peus a causa de la malaltia que pateix.

Però de portes per dins del recinte de Zarzuela, els empleats de Felip i Letícia saben que aquesta no és la realitat del matrimoni. És molt complicat que ambdós s'entenen i és que la relació està totalment trencada. Lluny de voler-se s'odien amb totes les seves forces. La reina mai no va estar enamorada del rei, i el pare de Elionor i Sofia es va sentir decebut amb ella per ser una mentidera. Jaime del Burgo ha revelat el veritable motiu pel qual els monarques haurien posat punt i final al seu matrimoni. Es tractaria d'una infidelitat.

Felipe i Letizia efe
Felip i Letícia efe

Felip no suporta Letícia

El 2012 va ser quan va saltar tot pels aires perquè Juan Carlos va sospitar de Letícia i va demanar al CNI que la investigués. Efectivament estava amb un altre home. L'emèrit li ho va explicar a Felip. D'aquí rau la revenja de la reina contra el seu sogre. A partir d'aquell moment al pavelló del príncep només se senten crits i discussions, encara bo que|menys mal que allà no desperten cap veí, però tenen tots els empleats de Zarzuela i militars amb molta por. Quan entren a treballar per als reis firmen un contracte de confidencialitat, tanmateix algun se'n va de la llengua i assegura que les discussions són constants. Això no és vida, parlen d'una relació tòxica.

Pilar Eyre es va adonar d'alguns detalls del viatge d'Estat dels reis a Amsterdam. Com per exemple, quan abans de pujar a l'avió uns militars parlaven amb Letícia i Felip la va mirar molt malament sense saber que els gravaven. Els gestos parlaven per si sols.

"Ella parla amb dos mil·liars fent uns gestos i Felip és sorrut mirant-la a ella. Llavors en aquell moment surten somrient perquè saben que els estan gravant. A la porta ella fa un gest assenyalant-lo a ell i després assenyalant-se a si mateixa: A veure que vols que faci", afegeix la periodista. Després assegura que no li torna a fer cas. "No li torna a fer atenció durant tot aquest acte. Li dona l'esquena tota l'estona, jo crec que d'una forma una mica mal educada. Ella va corrent darrere i ell no li fa cap cas i puja a l'escaleta de l'avió", sentència Pilar Eyre.