La princesa Elionor, filla dels reis Felip i Letícia, i futura hereva al tron d'Espanya, ha demostrat ser una autèntica trencacors. Als seus 18 anys, està augmentant la seva llista de conquestes a una velocitat sorprenent, explorant l'amor sense lligams ni compromisos.

Ja ho va advertir Pilar Eyre en un programa de TV3. "A partir del 31 d'octubre protagonitzarà moltes portades, a ella, els seus xicots presumptes, reals i irreals". I encara que no s'ha deixat veure amb cap de les seves aventures, els rumors sobre relacions amoroses s'amunteguen.

La princesa Elionor, de moment, no vol compromisos seriosos

S'ha relacionat Elionor amb diversos nois tant a Espanya com a Anglaterra, la qual cosa ha donat lloc a una especulació constant sobre la seva vida amorosa. A l'escola ja tenia diversos pretendents darrere seu, com sol ser habitual entre adolescents, mentre que durant la seva estada a Gal·les no va fer més que augmentar la seva popularitat entre els nois locals.

Leonor militar GTRES
Leonor militar GTRES

Un dels seus primers 'noviets' oficials va ser un jove brasiler resident en Nova York, encara que segons fonts properes, aquesta relació no era gaire seriosa. Des d'aleshores, se l'ha relacionat amb altres nois a Madrid, inclòs un company del centre militar de Saragossa, amb qui se li ha vist intercanviant paraules i somriures en esdeveniments públics.

La princesa Elionor genera sospirs allà on va

Però això no és tot. En el programa 'Vamos a ver' es va revelar que Elionor també tenia un xicot anglès, amb qui se la va veure viatjant a Londres per passar temps junts. Pel que sembla, la princesa gaudeix d'amistats intenses a la capital britànica, la qual cosa demostra el seu ampli cercle social internacional. "Té amistats molt intenses a Londres i li han donat el cap de setmana de descans per estar amb qui vol estar. Us dic que Elionor té a Londres amistats especials, molt intenses, importants per a ella", van apuntar en l'espai televisiu esmentat.

Xicot|Nuvi brasiler Leonor, Telecinco
Xicot brasiler Elionor, Telecinco

A tot això cal sumar les vegades que els seus guardaespatlles han hagut d'intervenir per foragitar pretendents no desitjats durant les seves sortides nocturnes a Madrid i Saragossa. Tanmateix, cap d'aquestes relacions o acostaments no ha portat a un compromís inamovible. Malgrat la seva popularitat entre els nois, Elionor no ha buscat compromisos seriosos ni relacions estables.

Elionor, de moment, sembla estar gaudint de la seva joventut i explorant diferents aspectes de l'amor sense lligams ni expectatives de compromís. La seva actitud oberta i sense prejudicis reflecteix una mentalitat moderna i progressista, que en continua sorprenent molts dins i fora de la reialesa espanyola.

Amb tot, la princesa Elionor continua augmentant la seva llista de conquestes, explorant l'amor en totes les seves formes i sense compromisos definitius a la vista. La seva actitud lliure i desinhibida està desafiant les expectatives tradicionals associades amb la seva posició real, marcant així el seu propi camí al complex terreny de les relacions amoroses.