La princesa Elionor i la seva germana Sofia gaudeixen d’una exemplar cultura tot i la seva curta edat. Fa un parell de mesos que la revista Tiempo assegurava que la filla gran dels Reis és aficionada als llibres de Louis Stevenson i Lewis Carroll, com a les pel·lícules de Kurosawa. Uns peculiars gustos que compagina amb el ballet, el voleibol, l'esquí i una altra afició fins ara secreta.GTRES leonor borbon

El Español ha assegurat que les petites fa anys que practiquen classes d’hípica a les instal·lacions del Palau de la Zarzuela, així com van fer la infanta Elena i la seva filla Victoria Federica.

Afirmen, a més a més, que el rei Felip sovint s’apropa fins a les quadres per veure com munten a cavall les nenes. De la mateixa manera com ho feia la seva àvia, la reina Sofia, tot i que va deixar de fer-ho en distreure-les.

La reina Letícia voldria, segons aquest mitjà, que practiquessin aquesta afició tranquil·lament, i estaria molt contenta amb què ho facin. 

Quanta estona de temps lliure tindran les petites?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat