Elionor ha tornat a Espanya, una visita llampec del 14 al 24 d'abril, per passar en família les vacances de primavera del seu internat gal·lés. En Família Reial. Però menys. Dissabte Sant va quedar molt clar: hi ha dues Famílies Reial, la de Felip, Letícia i les filles i la resta. Elionor va tornar en un esperadíssim acte oficial amb refugiats ucraïnesos i tot va quedar eclipsat, sepultat, per la foto fake de Joan Carles amb les seves filles i 5 dels 8 nets. Amb photo shop, mal vestits i cutres va ser mil vegades més vista, comentada i analitzada que el retorn d'Elionor. Joan Carles ho va filtrar el mateix dia que l'acte d'Elionor hores abans, per fotre-la. La guerra ha començat.

leonor piercing gtres1

Elionor GTRES

Elionor va fer tot el que calia per ser portada, i no ho va aconseguir. Va passar més que desapercebuda, fins i tot massa. Pocs es van adonar que a banda de la brusa ucraïnesa tenia un altre gest de rebel·lia: es va fer un piercing. Un forat petit a l'orella, no arriba a ser dilatació, on es penja una arracada daurada a sobre del forat normal del lòbul. En una ampliació es veu perfectament, el nou piercing de la princesa:

leonor piercing oreja ampliado GTRES

piercing

El nou piercing d'Elionor, GTRES

És un segon forat a l'orella esquerra on ha introduït una bola d'or, entre hippie i pija, no queda clar. L'hereva ha sortit de l'ou a Gal·les on conviu amb adolescents de tot el planeta i no tots de classe alta, també hi van becats. Un gest que delata que l'adolescent ja va camí d'adulta i pren les decisions de la seva edat, passat l'estiu farà 17 anys. Ja no és una nena. Alguns mitjans com El Mundo acusen l'internat UWC Atlantic College de ser literalment "un internado progre". El piercing és el primer pas per una reina d'esquerres? El seu proper acte de dimecres és sobre cyberseguretat. Ja sense Sofia, la germana petita amb 15 anys va a escola.

leonor y sofia abril 2022 GTRES

Sofia i Elionor dissabte, GTRES

El que s'espera de l'acte de dimecres és que Elionor surti ja a cara descoberta, les mascaretes ja no són obligatòries als exteriors i malgrat això la princesa es va tapar la cara, o té acné o és absurd que no li veiem el rostre. Ara ja no caldrà el tapa-cares ni a interiors, excepte a transports públics, que Elionor no coneix, i a hospitals i farmàcies, que Elionor no freqüenta. La noia ha de sortir sense tapar-se. Serà a una escola. Jornada sobre joventut i ciberseguretat a l'Institut d'Ensenyament Secundari de Leganés (Madrid): “Disfruta de Internet con Seguridad”. Elionor amb piercing, adolescent, i confiem que desemmascarada. Amb nois de la seva edat i sense haver de fingir que els nadons ucraïnesos són dels seus, com Felip:

rey felipe niño efe

Felip amb refugiats ucraïnesos, EFE

Elionor imita la reina que també lluïa un piercing similar: un detall gairebé imperceptible a l'orella esquerra, on lluïa una arracada prominent. Un centímetre més amunt, la mare dels ous: s'ha fet un pírcing. Mai no és tard per apuntar-se a aquesta moda, ves a saber si influenciada per la filla Elionor, ara que és una jove amb molt de món. El que està clar és que s'ho ha fet durant les festes de Nadal, perquè just abans d'aquest període no tenia cap perforació. Aquesta és la prova:

LETÍCIA AMB PÍRCING A LA PASQUA MILITAR:

Letizia piercing EFE

Letícia amb pírcing nou / EFE

Els Borbons es foraden les orelles mentre Joan Carles té foradades les butxaques, amb diners dels altres.