Elionor és a punt per la seva setmana gran de cada any, la dels premis Princesa d'Astúries. De dijous a dissabte Zarzuela trasllada tota la Casa Reial a Oviedo i posa sota el focus la princesa, hereva i futura cap de l'Estat. Ho fa ara que celebra el seu 17è aniversari. A punt de ser adulta, Elionor lliurarà aquest divendres els seus Premis, de més rang que els de Princesa de Girona, i multiplicarà els actes oficials: dijous el concert del dia abans, actes a l'Hotel Reconquista de rebuda dels premiats, divendres la cerimònia de lliurament de guardons al Teatre Campoamor i l'endemà dissabte visita al poble més bonic d'Astúries, enguany Cadavéu, escrit així en asturià. En castellà en diran Cadavedo. Per acabar la festa, dilluns bufarà les 17 espelmes pel seu aniversari. Aquesta sobreexposició de la princesa els ciutadans la percebran com una sobredosi. Amaguen tant a la princesa que ningú sap res

Leonor vestuario femenino GTRES
Elionor al vestidor femení de les futbolistes, GTRES

Hi ha poques fotos d'Elionor fora de lloc. Un dia va anar a Londres a veure les jugadores de la Selecció de futbol competir l'Eurocopa. A ella li agrada algun esport? Ara EN Blau en dona fe: practica voleibol. L'opinió pública no ha vist ni una imatge d'Elionor en els 2 cursos que fa que és a l'internat UWC College de Gal·les. Fins ara. EN Blau difon en primícia unes imatges de la princesa jugant un partit de voleibol. Va ser durant la cerimònia d'obertura de les "olimpíades" de l'Atlantic College, una competició de diferents esports a l'escola de la princesa. Elionor va triar competir en voleibol atesa la seva altura. És molt esvelta, alta i per evitar que els cabells llargs li molestin, es fa una cua de cavall. Va vestida amb l'uniforme fosc, pantaló curt i samarreta, i unes bambes. Una imatge mai vista de la princesa, suada, fent esport com altres adolescents. Fotos i vídeo:

Elionor voleibolista IG
Elionor voleibolista IG
Elionor voleibol IG
Elionor voleibol IG
Elionor handbol IG
Elionor handbol IG
Leonor handbol IG

La princesa té força estil col·locant-se en el camp i fent anar la pilota. Se situa en la zona més a prop de la xarxa, la més soferta, per rematar i impedir que passin les pilotes els oponents. Molt bona jugadora. Són imatges del 16 d'octubre a l'UWC College. Quan Espanya feia la Desfilada de 12-O la princesa feia campana de la Hispanitat per entrenar a volei. I bé que fa.

Elionor visita les jugadores de futbol

La Princesa Elionor i la Infanta Sofia van tenir un acte oficial fora d'Espanya sense els reis en el decisiu partit que Espanya jugava contra Dinamarca a l'Eurocopa femenina de futbol a Brentford, als afores de Londres, on la 'Roja' necessitava almenys un empat per passar a quarts de final. Van guanyar. L'hereva al tron, de gairebé 17 anys, i la seva germana, de 15, hi van anar amb Miquel Iceta. La presència de les filles dels Reis al partit era un gest de suport al futbol femení i al combinat que dirigeix ​​el polèmic Jorge Vilda.  

leonor maquillaje

Elionor detall EFE

Elionor detall EFE

La foto de la cara d'Elionor aixecava moltes suspicàcies, cara rara, o maquillada o tractada, ha après de la seva mare? Primer acte a fora de la UE sense Letícia i hi apareix pintada com una porta? La Revista Hola resol el misteri: "Las menores han caído rendidas a una de las tendencias de maquillaje que adoran la Generación Z". Copien un vell truc de Letícia, anar maquillades sense que ho sembli. "Para conseguir ese brillo tan favorecedor, ha optado por broncear su piel con polvos de sol marcando la 'C' para resaltar puntos estratégicos, un toque de colorete coral en las mejillas para ese efecto veraniego tan bonito, una fina capa de máscara de pestañas negras y labios rosados e hidratados". Deu n'hi do per no anar pintades. Van com un quadre. Millor d'esport.