Elionor és la princesa pitjor vestida del continent i té una dura competència que li impedeix deixar de seguir sent-ho. Per començar sempre va a l'ombra de Letícia, que es guarda els looks més elegants per ella. D'altra banda té les altres princeses de la seva generació, majors d'edat d'entre 18 i 21 anys com Elisabet de Bèlgica o Ingrid de Noruega, que també són més mirades a l'hora del vestuari. I ara li ha sortit més competència, la de les princeses no hereves. Victoria Federica va feta un cromo i no compta, no és ni infanta. Però hi ha un altre cas que humilia Elionor, la filla petita dels reis de Bèlgica. Té a més l'afegit de dir-se igual: Elionor de Bèlgica. És més petita, té 15 anys, i acaba de deixar en evidència la princesa de Girona. Ha anat a l'òpera i ha vestit elegantíssima tot i la seva curta edat. Ho ha fet amb un senzillíssim truc: anar de negre, el color que Zarzuela té prohibit que faci servir la princesa espanyola. Abans colors pastel de tieta que la sobrietat del fosc negre nit. Un error descomunal. Mirin com li queda a l'Elionor belga el vestit i el color:

Elionor de Bèlgica, de negre a l'ópera, Casa Reial
Elionor de Bèlgica, de negre a l'ópera, Casa Reial
Elionor de Bèlgica, Instagram
Elionor de Bèlgica, Instagram

A la foto es comprova com Matilde, la reina, permet que la seva filla menor d'edat llueixi més elegant que ella.  En Letícia seria impensable. El vestit sencer negre amb les mànigues mig al descobert la fa molt sofisticada. La revista Hola dona els detalls del look: "Madre e hija fueron a ver la ópera Cassandra en La Monnaie de Bruselas. Para este cita, la Princesa, tercera de los cuatro hijos que tienen los reyes Felipe y Matilde, se decantó por un top negro con ligeros brillos sin mangas y pantalones al tono que combinó con zapatos planos de charol. A diferencia de su madre, que llevó unos llamativos pendientes de flores, Eléonore prescindió de accesorios de cualquier tipo y usó un maquillaje sutil y unas ondas en su pelo para potenciar su belleza natural". Menys és més. En canvi Elionor de Borbó va més carregada que un arbre de Nadal o amb vestits que li fan bossa i de verd hospital:

Leonor hecha un cromo GTRES
Leonor feta un cromo GTRES
Elionor mal vestida GTRES
Elionor mal vestida GTRES

Elionor dels belgues és tan alta com la princesa espanyola, però molt més sòbria, cuidada i estilosa. Uns adjectius que mai ningú ha pogut publicar de la filla de Felip i Letícia. Elionor mai ha estat estilosa, sempre amb vestits de nina als 15 anys o de tieta als 17. Un horror. L'elegància no és posar-se una pamela sinó saber que el negre no és només pels enterraments o per Letícia, la diva que impedeix que Elionor triomfi. I ara amb una filla militar, el bon gust per la roba sofisticada quedarà enterrat sota el verd caqui de l'uniforme. A Elionor de Borbó costarà casar-la si segueix ancorada en un look de roba de catàleg de La tienda en casa.