Elionor està a un pas més de convertir-se en la futura reina d'Espanya. Es desconeix si Felip VI cedirà el testimoni a la princesa quan ell encara sigui viu, o seguirà els passos de la reina Isabel II i continuarà amb el seu regnat fins al final dels seus dies. Ara per ara, la germana de Sofia tindrà una tasca molt important, i és que és la princesa d'Astúries. Molts compromisos institucionals recauran en ella quan tingui agenda pròpia. Ara per ara els seus pares prefereixen que se centri en la seva formació. No serà gairebé fins als 30 anys quan es dediqui al 100% i rep una salari per part dels pressupostos generals de l'Estat.

Elionor i Sofia / Instagram

Ara per ara, Letícia va amb peus de plom amb les seves filles. De moment s'encarrega de millorar la imatge de la princesa, també física. Elionor tenia un seriós problema a les dents, la desaparició dels ullals. Es tracta de l'agenèsia dental, que causa la falta del desenvolupament d'algunes dents. La princesa va portar aparells durant diversos anys i li han hagut de posar dos ullals en els buits. Però no és l'únic problema físic de la germana de Sofia a què ha volgut posar solució.

La princesa va néixer amb un angioma, tal com revela 'The Objective'. Es tracta d'una malformació benigna al seu nas que el va acompanyar durant els seus primers anys de vida. Va desaparèixer del seu rostre en entrar en la joventut.

Elionor va patir una malformació benigna al nas

Segons la Societat Espanyola de Medicina Interna, els angiomes són "unes malformacions benignes dels vasos sanguinis o dels vasos limfàtics". Aquests poden ser congènits, és a dir, que apareixen des del moment del seu naixement, o aparèixer més tard. "Poden formar taques més o menys grans, de mides i aspectes diversos. Són taquetes de color vermellós que solen desaparèixer en exercir pressió sobre ells i tornen a recuperar el color per si sols", expliquen. Un de cada deu nounats neixen amb ells a causa de la seva immaduresa del seu sistema vascular. "No podem, per tant, evitar-los", posen èmfasi.

Segons els experts, en la majoria dels casos desapareixen per si sols amb el temps. "Els anomenats angiomes tuberosos ho fan abans dels tres anys. El dermatòleg pot valorar-los i indicar si precisen actuacions més agressives, com pot ser el làser, o la cirurgia, però aquesta pot deixar cicatrius", assenyalen des de la Societat Espanyola de Medicina Interna. El pronòstic és molt bo, poden provocar una alteració estètica però no més enllà.

Letícia i Felip amb Elionor de bebè