Leonor ha donat inici a la formació militar. El proper 7 d'octubre jurarà bandera i saltarà a segon curs. S'ha fet un pla d'estudis adaptat per a ella amb tal de poder acabar abans els seus estudis. Es formarà en els tres exèrcits i rebrà la màxima condecoració de cada un, independentment del seu rendiment, tampoc no afectarà els seus companys. A la princesa li hauria agradat iniciar els seus estudis universitaris, però sap que no és una jove normal. Està cridada a ser la futura reina d'Espanya i ha de complir amb el protocol pas a pas. Per això es va mostrar il·lusionada amb aquest nou repte.

La princesa va tornar a Madrid el primer cap de setmana, però els dos següents es va quedar amb els seus nous amics a Saragossa. A més, ara ha estat dues setmanes totalment desconnectada. Sense poder utilitzar el telèfon mòbil ni contactar amb els seus familiars. És una de les exigents proves del centre militar. Per això, una vegada aprovada la prova tornarà a Zarzuela per donar una sorpresa a Letizia.

Casa Reial Leonor i Sofia
Casa Reial Leonor i Sofia

Aquest divendres 15 de setembre és l'aniversari de la reina, 51 anys. Comença una nova dècada millor que mai, amb un aspecte físic envejable. Aprofitant que és divendres i hi és tot el cap de setmana per davant, Leonor i Sofia viatjaran fins a Madrid i tornaran als seus respectius centres diumenge a la tarda.

Leonor viatja a Madrid amb l'helicòpter de l'exèrcit

En el cas de Leonor és l'helicòpter de l'Exèrcit el que sempre està disponible per a ella els caps de setmana. La recull a l'Acadèmia General Militar de Saragossa i en poc més d'una hora arriba a Zarzuela.

superpuma
superpuma

Viatja en el Superpuma, el mateix en el qual va viatjar fa unes setmanes Felipe a Baqueira per desallotjar Iñaki Urdangarin. Es tracta d'un helicòpter que forma part de l'Esquadró 402, un grup especial de l'Exèrcit de l'Aire destinat al transport de personalitats del Govern i convidats en visita oficial.

Aquests viatges són finançats per la ciudadania i tenen un elevat cost. Desplaçar-se en el Superpuma té un cost de 5.000 euros en combustible cada hora. Si expliquem que ha de tornar diumenge serien 10.000 euros en cada desplaçament. A més, caldria pagar la tripulació pel seu treball. Són de dos a quatre pilots, un d'ells especialitzat.