La jornada electoral segur que proporcionarà imatges impagables. Una d'elles l'hem tingut a Tarragona, on s’hi ha produït una situació curiosa quan un president de mesa s’ha presentat a l’Escola Tarragona disfressat de pallasso. Ell mateix ha explicat al Via Lliure de RAC1 per què ho ha fet.

president mesa pallasso

(Twitter 'Via lliure' de RAC1)

L'home, que es fa anomenar Lugi, ha explicat que, en un principi, quan l’han vist arribar la policia li ha posat problemes: "La policia em deia que anava borratxo, jo els hi he dit que mentida, que si volien em fessin el test, però al final no me l’han fet. M’han dit que no podia anar així, que no era respectuós". Parlant amb el programa del Xavi Bundó mentre era a la mesa, ha dit  que quan hagi de posar-se l’EPI, pensa fer-ho sota la disfressa.

La declaració, però, que ha acabat de posar la cirereta a la seva performance, ha estat quan ha dit, sense embuts: "He anat disfressat de pallasso perquè això és un circ. És el que vaig pensar quan em va arribar la carta. Si el Rei pot anar de putes, jo puc anar així". Sublim. Alguns, com Xavier Sala-i-Martin, han elogiat el gest i l'han previngut: