Dins Zarzuela hi ha un talp. O algú que vol instaurar la República. Si no, no s'entén que des del seu equip de comunicació facin tot el possible per generar la riota amb algunes de les notificacions que emeten en forma de fotos i vídeos. Imatges grotesques de senyores a la gatzoneta en posició molt poc natural davant Felip, vídeos on Letícia surt com una maleducada marxant sense saludar unes autoritats... La collita és generosa.

senyora foto reis2

@CasaReal

El compte de Casa Reial és l'encarregat de fer saber el dia a dia dels monarques, i aquests dies de Borbon Tour, tenen més activitat que mai. Però caldria que tinguessin una mica més de cura en enviar segons què. Especialment si es tracta d'imatges tremoloses impròpies d'una institució com la Corona. Una imatge esperpèntica. I no només per la qualitat infame de la imatge, sinó també pel look triat per Felip per adreçar-se a la ciutadania. Amb la camisa desabotonadapelo en pecho, look hortera total, amb detalls xulopiscinescos com les ulleres a l'alçada del melic. Per no parlar del contingut del seu discurs... Un quadre que ha generat befa màxima:

Arrojo y gallardía. Potser es refereix als assessors d'imatge de Felip. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat