A la infanta Cristina ja no li va fer massa gràcia que la seva filla Irene comencés a festejar amb Juan Urquijo. Per què? Bàsicament perquè els dos joves són família, i ara, després de segles on els reis i els seus familiars s'han relacionat de manera íntima amb membres de la mateixa família, la infanta s'ha posat estupenda amb el fet que la parella siguin cosins. Llunyans, però cosins. Són descendents d'Alfons XIII, per resumir la cosa, i això de l'endogàmia reial, a la germana de Felip, no li acaba de barrufar. "Doña Cristina no es partidaria de la relación. No lo ve con buenos ojos. No quería que trascendiera a los medios de comunicación debido al parentesco familiar directo. De hecho, el motivo por el que los Reyes eméritos y las Infantas Elena y Cristina con Froilán, Victoria Federica y Juan Urdangarin fueron a la boda de Teresa Urquijo y Almeida fue justamente porque eran familia", diuen a ¡Hola!.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

infanta elena infanta cristina y juan
Les infantes Elena i Cristina

La filla petita de Cristina i Iñaki Urdangarin és qui ara sembla amoïnar més als pares. Per la seva relació sentimental i per la seva situació laboral. De moment, la jove no té clar què vol fer i dedicarà les següents setmanes (o mesos, que ja sabem que els Borbons s'ho prenen amb calma) a passar unes vacances i a treure's el carnet de conduir. Als seus 18 anys, ha estat un temps a Cambodja fent un voluntariat. Els plans previs al seu viatge apuntaven a que Irene estudiaria a la prestigiosa École Hôtelière de Lausana, a Suïssa, que, recordem, és on viu la seva mare, que estava encantada amb aquesta possibilitat. Tenia previst formar-se en l'àmbit dels esdeveniments, però finalment, no es va inscriure i es va prendre un any sabàtic. I ara, nou canvi de rumb en una decisió que li haurà provat a la infanta com un gerro d'aigua freda.

Irene Urdangarin Cristina mala cara GTRES
Irene Urdangarin i la seva mare Cristina / GTRES

Ara, però, sembla que Irene s'ha cansat de descansar i vol reprendre els seus estudis. I la notícia que ha esvalotat la seva mare és on. Ni a Suïssa, amb ella, ni a Madrid, que també li agradaria a la infanta. Irene abandonarà el niu i a la seva mare i marxarà a Londres. Segons Lecturas, "lo que tendría pensado la hija pequeña de la infanta Cristina e Iñaki Urdangarin sería trasladarse a Londres para continuar con su formación en un ámbito que le encanta, que es el de la organización de eventos". De fet, la neboda de Felip fins i tot té reservades diferents places en prestigioses universitats del Regne Unit: "aunque en un principio parecía que estaba dispuesta a quedarse en Suiza, ahora ha cambiado de destino". Seguirà les passes de les seves cosines Elionor i Sofia, les dues a l'internat de Gal·les.

Infanta Sofía Gales
Sofia a Gal·les / Casa Reial
elionor internat gales
Elionor a Gal·les / Casa Reial

A més, dos dels germans grans d'Irene, Juan i Miguel, també han residit al Regne Unit. Sigui com sigui, la decisió de marxar de casa i anar a viure a Londres serà un cop dur d'assimilar per la infanta Cristina.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!