El futur de la monarquia espanyola ja veurem si va pel pedregar o no. Al pas que van, callant com les rates sobre els escàndols de l'emèrit, no ens estranyaria pas que els dubtes de Peñafiel sobre si veurà regnar la princesa Elionor es compliran o no. Qui ara hi ha sucat pa ha estat el vident oficial de Telecinco, David Trivin.

david trivin

David Trivin i Belén Esteban (Telecinco)

Consultat pel diari La Razón, Trivin, rostre habitual al Sálvame, ha vaticinat com els hi anirà als Borbons aquest 2021, fins i tot, en matèria sentimental. De Joan Carles opina que "Su salud se deteriora bastante y saldrá airoso de un proceso legal muy complicado. A partir de la primavera debe cuidar mucho su salud". I que de tornar a Espanya, res de res ("Aunque sí hará viajes secretos para someterse a pruebas médicas"). Qui no l'espera amb els braços oberts és la seva dona, una reina Sofia que "No será un buen año para ella. Dificultades en su familia y algunas polémicas muy fuertes". I els reis? El futur que els espera com a parella no és per tirar coets: "Grandes diferencias como pareja, aunque no vislumbro una crisis cercana. A finales de año podría agravarse su relación por una falta total de entendimiento". Vaya, vayita.

felipe y letizia serios

Letícia i Felip (GTRES)

Mala peça al teler per Felip i Letícia. No així per la infanta Elena, que després de molt de temps dedicada només a visitar son pare a Abu Dhabi i a passar vergonya amb el comportament dels seus fills, tornarà a enamorar-se: "Aparece un hombre que ya conoce en su vida y la amistad se convertirá en amor. Es una persona de un alto nivel adquisitivo, relacionado con las finanzas". Per cert, els que esperen que Froilán i Victoria Federica ajudaran molt a carregar-se la institució amb els seus actes, tindran una nova prova fefaent: "Protagonizarán alguna situación embarazosa para la Corona". Pintan bastos a Zarzuela.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat